Sosyal medyada paylaşılan kutlamalar ne kadar gerçek, kutlama yapmadan sevgi gösterilebilir mi?

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Sosyal medyada paylaşılan kutlamalar ne kadar gerçek, kutlama yapmadan sevgi gösterilebilir mi?

Doğum günü kutlamaları ise normal bence. Ama onu bile abartıp onlarca story atanlar hiç samimi değiller.

kutlama yapmadan tabii ki sevgi gösterilebilir. illa gerek olduğunu düşünmüyorum. yani hadi kutlama yapılır da her kutlayan neden paylaşılır...

Bazı mutluluklar yakın çevre ile paylaşılabilir ancak çok tanımayan birilerine sürekli bir şeyler gösterme çabasını anlamıyorum.

Fuzuli israf.. Afedersiniz gösteriş budalalığından başka bir haltım değil..Doğallıktan epeyce uzak..Hepsi ötekisinin aynısı.. Hem mutluluk tek bir güne sığdırılır mı,

İnsanlar birlikte zaman geçirmekten hoşlanıyor olabilir, bir anı olarak saklamak istiyor olabilir, özel günlerde sürekli bir araya gelemeyen insanlar toplanıyor.
Ben olumsuz bakmıyorum. Ayrıca bazı kutlamalar falan da maddiyat gerektiriyor, öyle çok da ucuz ya da herkesin yaptığı, yapabileceği şeyler değil. İçeriğine ve mekâna göre değişiyor tabii..
İnsanların yaptıklarına ya da hayatlarına çok yorum sevmiyorum. Başkalarını rahatsız etmediği sürece herkes istediğini yapsın.

Geri