-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

dün sosyal medyada abdülhamid dizisinden bir sahne düşmüştü önüme. yatak odasına kadar sızan suikastçı kapıyı açtığında karşısında silahlı bir şekilde kendisini bekleyen abdülhamid'i buluyordu. korkusundan saraydan dışarı çıkmadığını biliyorduk da uyumadığını yeni öğrendik : /Atatürk’e karşılık olarak yaratılan bu Abdülhamid figürü bana çok komik geliyor. Yarattıkları Abdülhamid ile gerçekten yaşamış olan Osmanlı padişahı Abdülhamid’in tek bir ortak yanı var o da isimleri.
Ebrar Paşa’nın yanındayım. Finalde o toplara birilerinin malum yerlerine vurur gibi vuracağına da eminim.
Ekli dosyayı görüntüle 86486
Şaşırtıcı olmayan bir suikaste uğrama korkusu var. Saray bahçesindeki askerlerin yürüyüşü, birtakım saray eşrafının fısıldaşarak konuşması vs. kendisinde rahatsızlığa sebebiyet verdiği söyleniyor. Ben bu rahatsızlığa şaşırmıyorum işin açığı. Beni esas şaşırtan bu korku sebebiyle atıldığı iddia edilen adımlar. Yoksa herif gayet entelektüel, bilgili ve tam bir saraylı. İçinde bulunduğu ortam, sarayın çalkantısı, son dönem padişahlarının ölümleri, mental vaziyetleri falan elbette kendisinin mental vaziyetine etki etti. Aldığı, almadığı her türden karar da o mental vaziyetin tezahürü. Böyle bir adamdan bir bölüm İngiliz elçisi tokatlayarak dış mihraklara had bildiren diğer bölüm tanzim satışı aklayan ne bileyim bir başka anlatıda aslında hiç toprak kaybetmeyen bir figüre olarak yaratılan bir garip karikatür yarattılar ve her anlatıda olduğu gibi halkı bu anlatıya inandırmakta da çok zorlanmadılar. Burada da Popcornist bir tip vardı. Onun zırvaları geldi aklıma. lol. Neyse konu Ebrar’dan sapmasın.dün sosyal medyada abdülhamid dizisinden bir sahne düşmüştü önüme. yatak odasına kadar sızan suikastçı kapıyı açtığında karşısında silahlı bir şekilde kendisini bekleyen abdülhamid'i buluyordu. korkusundan saraydan dışarı çıkmadığını biliyorduk da uyumadığını yeni öğrendik : /