Sosyal Medyada Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt’a Saldırı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gökçek bildiğiniz gibi;

IMG_9651.jpeg

Yere göğe sığdıramadığımız şeriat dede’nin gazetesi;

IMG_9653.png

Bu da bir başkası;
IMG_9654.png

İt ürür kervan yürür yaa, Ebrar bunları daha çok kudurtur.
Tercihlerinden dolayı bıkmadılar saldırmaya.

Haha bu konular bana aşırı garip geliyor.Her iki tarafı da eleştiremiyorum.
Kimsenin gay lezbiyen şu bu seksüel olması beni ilgilendirmez ama normal de gelmiyor bana böyle şeyler.
Öte yandan bakıyorum din diyanet adıyla çok sert karşı olanlar da makam odalarında erkek erkeğe trencilik oynuyor.

ülkesine, milletine ebrar kadar hizmet etmeyenlerin konuşması. boş yapma melih.

bu mesajlardan sonra netleşen tek şey bugün şampiyon olacağımız ve ebrar’ın en skorer oyuncu olacağı… tokatla kraliçem abdülhamid’i tokatlar gibi, melih’i tokatlar gibi. <3
bu hırtlara da yıllardır gizli çekimlerde yaptıkları şeyin “lgbt” adı altında anılabileceğini öğrettik çok şükür, happy pride…

Ha bu arada Ebrar’ın durduğu politik nokta da kendisine konfor alanı yaratıyor. Milliyetçi bir çizgi çizerek, cinsel yönelimi üzerine herhangi bir demeç vermeyerek, aktivistlik göstermeyerek cinsel yöneliminin tartışılmasını ciddi bir kesim tarafından engelliyor.

Türkiyede böyledir zaten, belli çizgilerde seyrettiğin müddetçe yoğun tepki görmezsin. Bülent Ersoy külliyede ağırlanır taksimde pride yürüyüşlerinde translar dayak yer.

ebrar benim üniversiteden sınıf arkadaşımın kuzeni....... balıkesirin merkezine yakın bir köyünde yaşıyordu bunlar, inekleri tarlaları falan vardı...... hiç demedi ki bi kuzenim var şöyle böyle diye ebrar patlayınca öğrendik..... demek ki para ve şöhret gayliği toplum içerisinde daha rahat yaşanabilir kılıyor...... fakir gay mi olur derlerdi de inanmazdım...... lol

Bu şey değil mi?
Lgbt Okşan ile basılan ? Madem karşısın niye Okşan ile Basıldın ?

paylaşımın ii. abdülhamid ile bir alakası olmadığını biliyor, siyasi bir gönderme olmadığını biliyor, voleybol milli takımı'nın siyaset bulaşmamış ender yerlerden biri olduğunu biliyor, yine de algı yapmak için yalan dolan tweet atıyor karaktersiz herif. ebrar üstünden linç kampanyaları yürütmeleri onun profil olarak en "öne atılabilir" kişi olması. o'nu yeseler, başka linç edecek şey bulurlar. bunların derdi kızların sahiplendiği, temsil ettiği, savunduğu değerlerle. ve bunları çekinmeden dile getirmelerinde. kızlar türk kadını, cumhuriyet kadını, çağdaşlık vurgusu yaptıkça bu habeş maymunları siyasi bir karşı duruş olarak algılıyor. şayet böyle giderse bu kızı yemek için adım da atacaklar; öyle bir durumda mümkün olan her şekilde sahip çıkılması gerekecek. hem takım arkadaşlarına hem de federasyonun kendisine güvenim var bu konuda fakat yetmeyebilir.

Konudan bağımsız, biraz vitaminsiz…. Daha çok antrenman yapmalı…

Çok üzgünüm arapçılar. Fırsatınız vardı ama cesaret gösterip dönüşümü tamamlayamadiniz. Artık çok geç. Kudurun şimdi çöplüğünüzde

Atatürk’e karşılık olarak yaratılan bu Abdülhamid figürü bana çok komik geliyor. Yarattıkları Abdülhamid ile gerçekten yaşamış olan Osmanlı padişahı Abdülhamid’in tek bir ortak yanı var o da isimleri.
Ebrar Paşa’nın yanındayım. Finalde o toplara birilerinin malum yerlerine vurur gibi vuracağına da eminim.

IMG_6409.png

federasyonun yaptığı paylaşım. tweet altında çıldıran çıldırana.

• Alkış
Tepkiler: glu
Atatürk’e karşılık olarak yaratılan bu Abdülhamid figürü bana çok komik geliyor. Yarattıkları Abdülhamid ile gerçekten yaşamış olan Osmanlı padişahı Abdülhamid’in tek bir ortak yanı var o da isimleri.
Ebrar Paşa’nın yanındayım. Finalde o toplara birilerinin malum yerlerine vurur gibi vuracağına da eminim.

Ekli dosyayı görüntüle 86486
dün sosyal medyada abdülhamid dizisinden bir sahne düşmüştü önüme. yatak odasına kadar sızan suikastçı kapıyı açtığında karşısında silahlı bir şekilde kendisini bekleyen abdülhamid'i buluyordu. korkusundan saraydan dışarı çıkmadığını biliyorduk da uyumadığını yeni öğrendik : /

• Kahkaha
Tepkiler: glu
7 sene geçti hala FETÖ'nün siyasi ayağını bulamadılar.Dertleri Atatürk ve Cumhuriyet

abdulhamid, ezbere gömülecek bir hükumdar değildi. haksızlık etmemek lazım. ilber ortaylı’nın değerlendirmelerini adaletli buluyorum bu sebepten. konusu bu değil ama konusu açılırsa geniş geniş konuşuruz belki.

konuya gelince yahu ebrar zaten gerekeni söyledi kendi instagramında, adamın ismi abdulhamiddi, ahmet mehmet ya da berkay da olabilirdi, başka yere çekmeyiniz tarzında bir açıklamaydı, bu açıklamaya da gerek yoktu ama yine de yaptı. saçma sapan yalan bir algı. sporcumuzun başarısını ve voleybol takımının başarısını gölgelemesine izin vermeyelim.

dün sosyal medyada abdülhamid dizisinden bir sahne düşmüştü önüme. yatak odasına kadar sızan suikastçı kapıyı açtığında karşısında silahlı bir şekilde kendisini bekleyen abdülhamid'i buluyordu. korkusundan saraydan dışarı çıkmadığını biliyorduk da uyumadığını yeni öğrendik : /
Şaşırtıcı olmayan bir suikaste uğrama korkusu var. Saray bahçesindeki askerlerin yürüyüşü, birtakım saray eşrafının fısıldaşarak konuşması vs. kendisinde rahatsızlığa sebebiyet verdiği söyleniyor. Ben bu rahatsızlığa şaşırmıyorum işin açığı. Beni esas şaşırtan bu korku sebebiyle atıldığı iddia edilen adımlar. Yoksa herif gayet entelektüel, bilgili ve tam bir saraylı. İçinde bulunduğu ortam, sarayın çalkantısı, son dönem padişahlarının ölümleri, mental vaziyetleri falan elbette kendisinin mental vaziyetine etki etti. Aldığı, almadığı her türden karar da o mental vaziyetin tezahürü. Böyle bir adamdan bir bölüm İngiliz elçisi tokatlayarak dış mihraklara had bildiren diğer bölüm tanzim satışı aklayan ne bileyim bir başka anlatıda aslında hiç toprak kaybetmeyen bir figüre olarak yaratılan bir garip karikatür yarattılar ve her anlatıda olduğu gibi halkı bu anlatıya inandırmakta da çok zorlanmadılar. Burada da Popcornist bir tip vardı. Onun zırvaları geldi aklıma. lol. Neyse konu Ebrar’dan sapmasın.

Geri