Sosyal Medyada Erkeklerin, Hatunlara Verdiği Tepkiler

• Kullanıcı Aleyna1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 1282 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Merve adlı hatun, twitterda yaptığı muhabbetler ile
Türk erkeği hakkındaki gözlemleri sonucu tezini kaleme almış

1. Her yol mübah.

tumblr_lnmvmtBDbM1qm00hqo1_500.gif

Türk erkekleri için "kız düşürmeye" giden yolda her şey mübah.

Kimini aşağılarsın, kimine küfredersin, kimini hiç kaale almazsın, kimine gülersin, vs. Sonuç olarak 10 erkekten hiçbiri geri adım atmaz.Güldüğün erkekle, küfrettiğin erkek arasında davranış bakımından hiçbir fark görülmez. Bu da demek oluyor ki, erkek milleti kız düşürmeyi kafasına koydu mu küfretsen "canım çok tatlı küfür ediyorsun" der

2. Kız elden kaçıyor!

reverse-1260528522_itcrowd-facepalm.gif

Seni fark etmiş kızı elden kaçırırsan gerizekalısın.

Bunu test etmek için erkeklerle tartışmaya girmek gerek. Acaba kaç tanesi, seni kaybetmeyi göz alıp görüşlerini sonuna kadar savunacak merak etmelisin. Bunun için birçok erkekle ciddi ciddi tartışmalısın. Sonuçta hepsi görüşlerinden derin tavizler verir.. Çünkü "O zaman sana güle güle" dediğin hiçbir erkek, vedalaşmayı göze alamaz. Kızı kaçıracağıma görüşlerimi satarım anlayışı %100 işliyor.

3. Ya onları ben de pek sevmiyorum...

_Y5bEG4e9i96chsTM8EegACCE-211ariSabQM3ZiNclgLLYxM-P7GQEfxLRuhQi2VkNaVuB1fXy0AgRUsZjWb_Ah8uLvXXGI2pBgM5CsGWgJcsIZHH8ULAYwsqCrc4pCqgFViiIRLiTmNPo3zuB4x40RcA=w426-h320

Kız gelecek yerden kanka esirgenmez.

Burada bir erkeğin hiç tanımadığı bir kız için arkadaşlarını satıp satmayacağını test etmek. Birkaç kişilik bir arkadaş grubunu laf atarak tartışmaya çekip ve yavaş yavaş hepsini engelleyip sadece birini bırakırsın. O bir kişinin derhal sana ulaşıp, "ya onların kusuruna bakma, ben de yazdıklarından hazzetmedim ama naparsın " demesi uzun sürmez

4. Çok haklısınız.

tumblr_m4j4gnAuJj1r4gtxco2_r1_1280.gif

Kadın her zaman haklıdır.

Bu deney için arkadaşlarım arasından bir kontrol grubu oluşturdum. Ve denek ile mention yoluyla irtibat kurduktan sonra kontrol grubunun Bir arkadaş grubu oluşturup, bir kişiyi denek seçip ve diğer kişilerle anlaşıp sana saldırmasını sağlarsın. Görmek istenilen şey, deneğin senin için nereye kadar gidebileceği.Tecrübe edilen deneğin, senim için kontrol grubu ile küfürleşip, onları spamlatmaya kadar gitmiş olması. Tabii ki sonuç DM'de bitti. "Nasıldım ama " tabii ki blokladım.

5. Sen başkasın.

anigif_optimized-12969-1418395049-1.gif

Kendini özel hisseden erkeğin önünde hiçbir şey duramaz.

Burada bir erkek kendini özel hissederse neler yapabilir onu görmek. seninle dalga geçtiğini fark ettiğin birkaç kişilik bir erkek grubu içerisinde birini takip ettin. Ardından bir tweetini favorilerime ekledin ve sonuç hiç de şaşırtıcı değil, senin o grup içerisinde has bir savunucun oldu, grubu senin yerine dağıttı.

6. Sevişmeyi ben de severim...

giphy.gif

Sevişmek mi? Hem de kız mı dedi bunu?

Bir Türk erkeğine içinde "sevişme" kelimesinin geçtiği bir cümle kurarsanız onu istediğiniz yöne çekebilirsiniz tezini doğrulamak. Bunun için kendine yakışıklı, kendinden emin bir kurban seçersin. Bir tweeti üzerinden atışmaya başlarsın. Ne derse aksini savunursun, sana küfretmesi için zorlarsın. Haliyle o da küfür eder, sen de ona "sevişmek gibi çok sevdiğim bir eylemi küfür olarak kullanmanız çok rahatsız edici" diye cevap verdin mi, Sonrası mesaj kutun dolup taşar.

7. Mutlaka ilgisini çekeceğim!

timidos-3.gif

Umut fakirin ekmeği...

Bir erkeğe umut verilirse bu umudunu ne kadar koruyabileceğini test etmek. Bir tweetine ":)" atıp, takibe aldığın erkeğin ardından yağmur gibi yağan,mesajarına hiç cevap vermezsin. Ardından takibi bırakırsın. mesajları silerisn. Hala tweetlerini favorilere ekleyip, RT eder. Umut fakirin ekmeği.

8. Benim için hiç sorun değil.

tumblr_lq5bf5WBvd1qgo4gno1_500.gif

İşin ucunda kız varsa hiçbir iş angarya olmaz.

Bir erkeğin hiç tanımadığı bir kız için neler yapabileceğini görmek. Seçilen birkaç erkek ile 2 gün tweetleşirsin. Güvenlerini kazandıktan sonra hepsini havaalanına benim için bir şey almaya yollarsın ve hepsi gider.

Sonuç:

anigif_enhanced-17992-1436280065-10.gif

Bunu erkekleri kullanmak, onları kandırmak olarak gören erkek arkadaşlar aynı deneyleri siz de kızlar üzerinde yapın bakalım ne sonuç alıyorsunuz. Kızlara kızacağınıza kendinize çeki düzen verin!

12.jpg

Cogu dogru be :D gerci tumblr bu kadar olmadi henuz ordada var :D

...

:) :) :) :)

bu tepkileri ölçen kişi bir şeyi atlamış . Erkek kız arayışına girdimmi bir kızla konuşmazki :) trip attı geç başkasına, tartıştı geç başkasına, :)

Kızlar kendini ulaşılmaz sanıyor ama erkekler onu kadar önemsemiyor bence.Bir kıza ulaşamadı diye karalar bağlayıp oturmaz kimse , sıradaki gelsin der:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri