Sosyal medyada (burası da dahil) bayan kılığında (bayan ismi) ile gezen beylerin amacı nedir?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rahatsız edilmemek için böyle davranan kadınlar var ancak erkeklerin o amaçla yaptığını sanmam.kadın olup erkek kılığında gezenlerin amacı neyse amaçları odur![]()
lefty yine mi mağduriyet yahu kim rahatsız edilmiş allah aşkına çıksın erkek gibi söylesin.............Rahatsız edilmemek için böyle davranan kadınlar var ancak erkeklerin o amaçla yaptığını sanmam.![]()
Genel olarak yorum yapıyorum, neden burası olarak algıladın ki?lefty yine mi mağduriyet yahu kim rahatsız edilmiş allah aşkına çıksın erkek gibi söylesin.............
burası da dahil yazıyor konu başlığında.........Genel olarak yorum yapıyorum, neden burası olarak algıladın ki?
Genel olarak yazdım yoksa burada taklit yapan var mıydı, tam bilmiyorum. Gen nicki ile Mahlas vardı sanırım, başka da hatırlamıyorum.burası da dahil yazıyor konu başlığında.........![]()