Sosyal medya üzerinden stalkladığınız birileri var mı?

• Kullanıcı Noura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 1434 gün önce görüldü
Sosyal medya üzerinden stalkladığınız birileri var mı?
Vallah yoktur.​

Var tabi. Ambulans şoförlerini stalkliyorum

daha stalklamak ne onu bile bilmiyorum, haliyle yapabileceğim bir şey değil. ama sosyal medya platformları için bambaşka fikirlerim var.

daha stalklamak ne onu bile bilmiyorum, haliyle yapabileceğim bir şey değil. ama sosyal medya platformları için bambaşka fikirlerim var.
Ya nasil desem boyle dusman olur, eski sevgili olur,eski nisanli olur, hayran oldugun biri olur, sirf merak ettigin biri olur. Gizliden profiline bakmak, fotolarini takip etmek gibi. Ama gizli yaparken yanlislikla begeni tusuna basinca :u1:

Ya nasil desem boyle dusman olur, eski sevgili olur,eski nisanli olur, hayran oldugun biri olur, sirf merak ettigin biri olur. Gizliden profiline bakmak, fotolarini takip etmek gibi. Ama gizli yaparken yanlislikla begeni tusuna basinca :u1:

Teşekkür ediyorum açıklama için.:dyg:

O halde yapmıyorum, aklıma gelse bile "üf kim uğraşacak şimdi" diyip bırakmışlığım çoktur.

Çok mu tembelim, çok mu ilgisizim yoksa çok mu umursamazım bilemedim şimdi? Bana ne yahu.dddd

itiraf etmeliyim ki kaynata adayini stalkladim uzun bir sure ( niye bilmiyorum istemdisi ) .p

Var..
AynM2L.png

amy acker
stephanie corneliussen
caity lotz
alycia carey
marie avgeropoulos

En nefret ettiğim şey, asla yapmadığım ve yapmayacağım tek şey.

Stalk bizim işimiz.
Hakkınızda merak ettiğiniz bir şey varsa bir pm kadar uzağım. Şlkjlk
Ronaldonun profilinde sabahlıyorum. :dyg:

Buaralar çok fazlalaştı :u3:

Eski sevgililerimi stalklayip mutsuzluklariyla mutlu oluyorum

Evet hatta sahte hesaplarım var

Thalassa'nın profiline bakayım bi

bakmaz olaydım

Geri