Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de geçen gün denk geldim ve çok şaşırdım. Konu başlığı aşağıda.@Gabiah ben psikiyatri kapatılsın dediğimi bile hatırlamıyorum![]()
@Gabiah ben psikiyatri kapatılsın dediğimi bile hatırlamıyorum![]()
lefty hanımın bu durumu hatırlaması karşısında climax
@Gabiah
Konuyu başka yerlere çekmeyelim.Öyle bir durum söz konusu bile olamaz ayrıca bu şakaları ciddiye alıp sonra da başka yerlere çekenler de çıkıyor ki dün gördük örneğini ve lütfen rica ediyorum, bu mevzu kapansın. Teşekkür ederim.

Kırılmak değil de ortam ne yazık ki böyle şakaları kaldırmıyor ve sonrası da birilerinin zarar görmesi ile sonuçlanıyor. Teşekkür ederim.
efendim sizi bu tarz şeylerin içine çekecek insanlar gitsin aynada kendileriyle oynasınlar.Kırılmak değil de ortam ne yazık ki böyle şakaları kaldırmıyor ve sonrası da birilerinin zarar görmesi ile sonuçlanıyor. Teşekkür ederim.![]()
Bu durumda @Aze ciğim her birimize birer tarot falı bakar artıkefendim sizi bu tarz şeylerin içine çekecek insanlar gitsin aynada kendileriyle oynasınlar.
onllara yakışan o'dur, sizin duruşunuz gayet güzel.
Teşekkür ederim, haber bekliyoruz senden o zaman.Bizde yalan yok...
Ekli dosyayı görüntüle 47648
Haftasonu ayarlayabilirsem neden olmasın sevgili Lefty... Doktor beyi dolandiririm ama şimdiden diyeyim.....
üzerinize hafif bir şeyler almayı unutmayalım lefty hanım…. ayrıca ilk seansımızda geçerli %10 indirimimiz var… ödemeler bana; ibanımı paylaşıyorum dm üzerinden.Teşekkür ederim, haber bekliyoruz senden o zaman.![]()
baksana kanki, ilerde yüzüm gülür müBakalım xd
Bakarız ayıp ediyosun 200 lira ateşle xd gülür gülürrrrrrrbaksana kanki, ilerde yüzüm gülür mü