Sosyal medya üzerinden fal bakma bahanesiyle bir kadının 625.650 lirasını dolandırdılar.

• Kullanıcı Nitch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Sosyal medya üzerinden fal bakma bahanesiyle bir kadının 625.650 lirasını dolandırdıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan 3 sanıktan biri, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün hapis ve 2.080 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Falcılarada güven kalmadı memlekette.

İnternetten baktım da erkek arkadaşını geri getirmek için büyü yaptırmaya çalışmış galiba. Bu parayı sevgilisine verse hemen geri gelirdi zaten, bu kadar uğraşmaya gerek yokmuş.

bu falcılar çok fena annem çok. seneler önce (aşkına eşkiya olduğum, aşkımın dağlarda gezdiği dönemler jshjsjs) arkadaşımla beraber kahve falı baktırmaya gittik; arkadaşım daha önce tecrübe ettiği için “bak stock adam iyi falcı, çok iyi sallıyo ama çok iyi de manipüle ediyor. şimdi sana aman nazar aman kem gözler falan der, gel sana kurşun dökelim der sakına kanma” dedi. dedim “tamam kanka yaa. ne kanacağım kızım abartma” diyerek kahvemi içtim, fincanımı aldım odaya girdim ve kurşun dökülmüş olarak odadan çıkış yaptım…. KINAMAMAK LAZIM……

kendi düşen ağlamaz diyeceğim ama bakıyorum da ağlıyor vallahi.

İnternetten baktım da erkek arkadaşını geri getirmek için büyü yaptırmaya çalışmış galiba. Bu parayı sevgilisine verse hemen geri gelirdi zaten, bu kadar uğraşmaya gerek yokmuş.
Benim kuzenlerime söylesem 300.000'e ikisi birden gelirdi.

Ben de tarot bakıyorum.... İlgilenenler dm....
Sizi bir dolandirayim da görün neymiş dolandirilmak.....

tarot hangisi oluyor ya, avuç resmi çekilen mi.

Ben Tarot öğrenmek istiyorum. En kolay nasıl öğrenebilirim

Ben Tarot öğrenmek istiyorum. En kolay nasıl öğrenebilirim
101961.jpg

uzanın şöyle doktor bey.

Doktor bey dolandiracagimi anladı sanırım iplemedi beni....

cıks o da illegal olana gönül verdi ondan aze.

Helâl olsun, bunu becerebildiler ya. Yakalanmaları kötü oldu tabi. Umarım yakalanmadan bi güzel yiyebildiler o paraları da, değmiş olsun çabalarına.:)

Bu Tarot.. sanki bir ilmi var gibi ama belli bir noktadan sonra kahve falı gibi sallama yeteneginize bağlı. Yanılıyor da olabilirim. Hiç bilgim yok.

Annem bana da çok fal baktırmıştı. 12 yaşımdan beri üç vakte kadar evleniyorum.

Bu Tarot.. sanki bir ilmi var gibi ama belli bir noktadan sonra kahve falı gibi sallama yeteneginize bağlı. Yanılıyor da olabilirim. Hiç bilgim yok.
Psikiyatri kapatılsın derken şimdi de Tarot falına ilim mi diyorsun? :)
Eskiden öyle olabilir ama artık sanmıyorum.

Geri