sosyal medya primci fenomensi çabalarına bakış açım

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
sosyal medya bir çok konu da, her türlü kimine insan demekte dahi zorlanabileceğimiz kişicikler ve kişiler daima olacak maalesef.
ve bu primci aşağilik kompleksi nirvana yapmiş kişicikler her seferinde daha ne kadar iğrençleşecekleri konusunda sürekli oyunmuşcasına level atlamak için her türlü primi, aşağilik komplekslerini tavan yaptırmaya devam ediyorlar. bazen onlar adına "insan" olduğum için utanıyor, üzülüyor, kalbimin parçalandiğini hissediyorum. bunu yaparak fenomen veya popüler olma derdinde olanlar pisliğinizde boğulursunuz umarım. dişaridan bakıldığından ahmakliğiniz 1,000 km öteden görünüyor leş gibi kokuyor iğrençlikte kanalizasyondan da daha fazla pislliği o ahmak vucudunuza doldurduğunuz net şekilde görünüyor. bunu yapanların insan görünümü dişindaki hiçbir vasfı gerçekten yerine getirebildiklerine inanmak istemiyorum.
daha yazacak çok şey olsa da çok fazla da laga luga yapmak istemiyorum yazdıkça daha da çok sinirleniyorum. her ne kadar başlikta sosyal medya olarak kısıtlamiş gibi görünnsem de bu aşağiliklarla maalesef aynı dunyayı paylaşiyoruz..

• Beğen
Tepkiler: X
İnsanları aşağılayarak , saçma sapan videolar çekerek kolay yoldan para kazanan ve insanlığı sömüren bir kitle.

İnsanları aşağılayarak , saçma sapan videolar çekerek kolay yoldan para kazanan ve insanlığı sömüren bir kitle.

onlar, kendi kendini, rezil ederek birşey elde ediyolar onlar yukarı da söylediğim kesimin için de
fakat o diğer gruptakiler kadar pislik değiller. ölen bir kişi'nin giydiği kıyafete fiziksel ve kişisel özelliklere saldirmiyorlar en azindan. yazdım aslında yukarıda yazacak cok sey var diye de içim el vermedi devam etmesine..

Linç yediklerinde mutlu oluyorlar prim yaptıkları için.
Twitter da o kadar çok var ki önceleri çok kafaya takardım sonra sonra umursamadım çünkü öyle yapmak lazım linçten prim sağlayıp fenomen olma çabaları.

Hiç bir yeteneği olmayan bazı sosyal medya da meşhur olmuş kişilerin kazandığı paralar dudak uçuklatan cinsten, onun dışında bir de değişik ruh hastaları var, her ota boka nane olan tayfa, paralı trolleri saymaya gerek yok. Yine de kaliteli insanların bulunduğu ve fikir alışverişi yapılacak yer twitter. Bu arada eğer twitter kullanıyor ve kitaplara ilginiz varsa Kitapeki_info sayfasını ziyaret edin, kitap tanıtımı ve eleştirisi ile size çok güzel öneriler sunuyor.

Kaliteli ve faydalı içerik üretenlere sözüm olmaz ancak onlar da boş içerik üretenler kadar talep görmüyor maalesef.

Geri