Soru Sosyal medya kullanımının hayatınıza olumsuz etkileri olduğunu düşünüyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Ne amaçla kullanıldığına bağlı,şahsen komik bulduğum videoları koleksiyonuma ekleyerek;tekrar tekrar bakarak keyfimi yerine getirme amacıyla kullanıyorum.Sosyal medyanın kötü yanlarından etkilenenlere selam olsun.

Evet düşünüyorum. Az evvel bir videoya denk geldim. Bursa'da bir kadın, trafikte seyir ederken milletin önüne kaynak yapmaya çalışıyor sol şeritten. Bir başka kadın ve hamile olan sürücü de buna izin vermiyor. Bu amw kevaşesi arabasından inip kendisine izin vermeyen kadının aracına saldırıyor.

Yani bundan bana ne elbette ama izlerken bile gözüm karardı. Benim başıma böyle bir olay gelseydi herhalde kemiklerini kırardım diye düşündüm. Al başına belayı..

Hayatima o denli hicbir seyi dahil etmiyorum
Yaşam alanım ve konfor alanim benim icin degerlidir.

Kamuya açık bir insan değilim. Beni sadece hak edenler görebilir, adeta tombul bir olta çipurasıyım, doyulmaz.
Sosyal medyanın "Bugün neremi atsam beni kaç kişi beğenir?" stresinden oldum olası sakındım.

Güzelliğimi buna borçluyum.

Eğer ki bu furyaya kapılsaydım, yağmurlu bir akşam pencere kenarındaki Fatma Girik gibi sabah olduğunda tüm saçlarım bembeyaz olurdu. Yıpranırdım.

gösteriş yapıp bunu insanların gözüne sokmak gibi bir takısı olanlar için olumsuzluklar çok olur

Sosyal medyayı yoğun kullanan ve takip eden biri değilim ancak ne yazık ki bu forum üzerinden bile çok rahatsız olduğum durumlar yaşadım. Hiç tanımadığı insanların hayatına karışmaya çalışan, haklarında bir sürü yalan uydurmaktan çekinmeyen ve tüm bunları size doğrudan söyleme cesareti olmayan karakteri bozuk insanlar var. İşte bu insanlar gerçekten de son derece rahatsız edici tipler ve yerine göre yasal yollardan hak aramak gerekebiliyor. Onun dışında dolandırıcıların ve suça eğilimli tiplerin çok rahat hareket ettiği mecralar olduğu için dikkatli davranmak ve herkesle samimiyet kurmamak gerekir.

instagram açtım duruyor
bişey yaptığım yok

Geri