Sosyal medya insanı mutsuzlaştırıyor mu?

Konu sahibi son olarak 1420 gün önce görüldü
Layk kaygım olsaydı evet mutsuz olurdum. Sadece üç beş tweet okuyup çıkıyorum. Mutsuz edecek bir yanı yok.

benim bazı arkadaşlarım sosyal medyadaki hayatları gördükçe mutsuz oluyor. çok güzel bir hayat profili çizmek zor değil diyorum ben de, görünen her şeye aldanmamak lazım....
insanı kendi kendini mutsuzlaştırıyor aslında ya. ben kim ne yapmış, ne etmiş, ne olmuş hiç ilgilenmediğimden mutsuz olmuyorum. hayret, oysa ki severim kendime mutsuzluk yaratmayı....

• Beğen
Tepkiler: ne
Evet bunu uzmanlar bile kabul etti ve uyardi. Bütün sosyal medya yasaklansa büyük bir çöküş olur insanlarin ruhunda )

Gördüklerin, izlediklerin seni mutsuz ediyorsa görme, bakma, uzaklaş. Aslında mutsuz insanların daha çok sosyal medyada takıldığını düşünüyorum ben. Aktif olarak…

Sırf maytap uğruna ve kaydedilenlerime tekrar tekrar girerek kahkaha patlatarak günümü idame ettirmek için Instagram kullanıyorum,onun dışında hiçbir durum etkilemiyor.Olmasa da olur ancak olabileceği varken neden olmasın ki.

Sürekli kendinle kıyaslama yapmaz özenmezsen mutsuzda olmazsın
Bu insanın bile isteye yaptığı bir şey değil bence. Kendimizi kiminle ne sebeple kıyasladığımızı da bilmiyoruz. Bir de sadece o kişinin sahip olduğu en iyi özelliğini alıp kendimizle kıyaslıyoruz. Sağlıklı bir kıyaslama da olmuyor.

Geri