Sosyal Medya Hesaplarınızın Şifresini Sevgilinizle Paylaşır Mısınız ?

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
günlük kontrol gibi yapacaksa bu güven sorununu önce aşmamız gerektiğini söylerim.
harici istediği zaman telefonumu eline alabilir, dostlarım ve ailem alanına girmediği sürece sorun görmüyorum.
keza ben de telefonunu elime alırsam tanıdığım dostları ve aile üyeleri alanına girmem.

Kalbimi vermişim, yemişim sosyal medyasını…
O da verirse bir çay içelim biz bence sklsk

Olmasi gereken iki tarafinda birbirine özen gostermesidir.Nelerden rahatsiz olabilecegini bilip ona gore dikat etmesi gerekir.Şifre istemek vs boyutuna gecerse olay buyuk bi guven ve paranoya sorunudur bu .O duruma gelen iliskiden zaten hayr gelmez .

Verilmeli bence özellikle ilk tanışırken güven oturtmak adına

Vermeyin sonra sizi cepte görürler =)

benim için bi sıkıntı olmaz ki, ama böyle şeyler hiç konuşmadık

sözlük hesabını vermem orada nudelerim var, sonra "bu fotoğrafı bana niye atmadın" diye başımın etini yer , susmaz, bu böyle, bir başladı mı vırvırvır
üüüf.

Paylaşırım, çekineceğim bir şey yok.

benim bir şifremi bilen diğer bütün şifrelerimi biliyordur zaten ben düz biriyim....
veririm sıkıntı yok telefonumu da kurcalayabilir görecekleri artık beni değil onu ilgilendirjsjshsh şaka.

Sonra sahte hesaplar devreye girer 😃

Yaklaşık 30+ haneli olduğu için bazen ben bile unutuyorum. Hepsinin şifresi farklı. Ha ama her an telefonumu alabilir veya bir aradayken şifresiz bırakabilirim ekranı ki her zaman öyle yaparım.

Geri