Sosyal medya hesaplarında tanıyor olabileceğiniz önerileri kısmında hiç tanıdık olmaması.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
- Hayatınız da hiç görmediğiniz kişiler.
- Ulan ben bunu nereden tanıyorum, dur çıkaracağım diye profiline bakılanlar.

-Hesabın anonim takılması muhtemeldir. -Bilakis eş, dost, arkadaş, akraba da sevmediğinden hep yabancılar öneriliyordur.
-Misal facebook kullandığım dönem tanıyor olabileceÄ£im kisımda Afrika'dan siyahi ablalar çıkıyordu ha bire, ne alakaysa.

Ortak arkadaş bir tane bile olsa hemen o sekmede görünüyorlar.

EKd2dn.jpg

Aze hanım bana önerilmiş :) hiç ortak arkadaş yok. Ne diyorsun bu işe...

Aze nin dediği gibi profilinize girip bakanlarda o sekmede gözükebiliyor

• Beğen
Tepkiler: Aze
Bana hiç öyleleri önerilmiyor. Bana önerilenlerin hepsi bıyıklı, sakallı. Feysbuk beni sevmiyo.

Şimdi Instagram bakıyordum, önerilen kişiler kısmına baktım ve bir tane tanıdık yok.
- merhaba efendim tanıyor olabilir kişiler listesinde gördüm sizi, tanışabilir miyiz?

@Run şu konuyu hortlatma, içerikte salak aze'nin tribini yemiş pısmışım. kdhxjdj
Ulan sırf onu gördüm diye yazdım hahah. Bir şey olmaz foruma girişini yasakladım onun gelemez rahat ol :)
Komik ama ya, konu başlığına uygun yorumlar yapın! Ahaha

profiline çok baktığımız kişilerin de tanıyor olabileceğine düşüyor muyuzdur. öyle bişey vardır inşallah olsun lütfen.....

bi keresinde, gizlediğim ikinci hesabım flörtüme önerilmiş. hemen adminlere şikayette bulundum. instagramın böyle şeylere dikkat etmesi gerekiyor. kardeşim bi bak önerdiğin kişiyle ne konuşmuşum ne yapmışım? neden her şeyi mahvediyorsun ?

Pek çoğu tanıdık ama hiç tanımadıklarım da mevcut.

Geri