Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyal Ağlarda Başkalarının Fotoğraflarını Kullanarak Cool Görünmek
İsmi lazım değil burada biri vardı zaten kimsede bilmiyor onun ne olduğunu. Bombası patladı artık o fotoları kullanamıyor ama hala o kişi olduğunu iddia edebiliyor.
şaka gibi yorumlar var. başkasıyla alay edip fake kelimesinden ötesini tanımayanlar, avatar aşağı avatar yukarı bir sürü fotoğrafla cool hava yaratmaya çalışıyorlar. hayır aralarında ne fark varsa artık. bi de saatlerce fotoşok yapıp hediyeleşiyorsunuz be oğlum/kızım.
Kinyas'a diyorum... üzgünüm ama bu yorumu yazmadan edemedim
kişi kendinden bilirmiş dimi işi Ersinciğim-Mertciğim : )
akıl yoksunuı ruh hastaları sizi.
abartmıyorum bir sitede benim fotoğrafımı avatar olarak kullanan bir erife denk gelmiştim , fotoğrafta öyle ahım şahım bişi değildi.
insan sevinsinmiüzülsünmü bilemiyor