Soslu makarna

Konu sahibi son olarak 1925 gün önce görüldü
Makarnayı severim ya, ne yalan söliyim mantar soslu mantarlı da severim
ama favorim bol salçalı bol sarımsaklı bol kıymalı makarna ekşi yogurt olmazsa olmazım ÇIBIK makarna olması şart tabikide . )

Mantar soslu Tagliatelle her zaman favorimdir.

Makarnayı her türlü yiyebilirim makarna candır makarna hayattır..

Allah affetsin çok fazla makarinocu açılmağa başlandı, bu kadar makarino yapar bize göbekiko.

Pesto esoesli makarna iyidir, zaten bir şeyin içerisinde fesleğen, pendir ve zamırzak gibi olgular varsa, o şeyin kötü olma ihtimali yoktur.
Allah kahretmesin anamızın evinde de pesto sos vardı? Soslu makarna dediğin salçalıdır ya da işte kepçap mayunes sıkar yer geçersin, bu kadar İtalylilik fazla.

artık makarnalarda bile oynamalar var lezzetsiz saman yiyorsun sanki bunları güzelleştiren her ne kadar sos yoğurt vb olsa da ana madde önemlidir

Favorim pesto soslu makarna. En lezzetli tatlardan biri makarna bana göre. Eğitimini almak ve her çeşit makarnayı yapabilmek istiyorum.

Son düzenleme:
Gercek gurmeler en sevdigi 5 yemegin arasina makarnayi koyar her cesidini

özellikle geceleri bana soslu makarna perileri geliyor...bir taraftan mozzarellali istiyorum öte yandan kiymali domates soslu, aklımın bir köşesi fesleğenlide kalıyor sonra da kremalı mantarlı...elbette cevizli peynirli de ayrı şimdi...neyse....

Geri