-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok yaa ihraç falan degil sadece Almanya'da yaşayan bir yurtsever.Melnur ihraç mı?
Sen ancak soruyorsun ama sana sorulana cevap vermiyorsun. Biliyorsun benim sorum hala cevap bekliyor, işim var diye geçiştirdin dün.İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz
Melnur yazdığım mesajları raporluyormussun Sanem öyle dediSen ancak soruyorsun ama sana sorulana cevap vermiyorsun. Biliyorsun benim sorum hala cevap bekliyor, işim var diye geçiştirdin dün.
Hayır gerçekten dediyse iftira yok demediyse sana ne demeli?Melnur yazdığım mesajları raporluyormussun Sanem öyle dedi
Sen ne sacmaliyorsun yine ben sana postlarin raporlaniyor islem yapiyorum, melnur raporluyor mu dedim?Melnur yazdığım mesajları raporluyormussun Sanem öyle dedi
Bu konuyu uzatmak istemiyorum alıntılama benim mesajları rica ediyorumSen ne sacmaliyorsun yine ben sana postlarin raporlaniyor islem yapiyorum, melnur raporluyor mu dedim?