Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk paylaştığım kişiler sorunun içeriğine göre değişir ama hep anlattığım ve anlatacağım kişiler bellidir.
Hayatım boyunca kendi sorunlarıyla çevresini boğan, herkesin sorununu kendi sorunuymuş gibi sahiplenmesini bekleyen tiplerden olmadım, iyi dinlerim ama pek söylemem.
Sorunun içeriğine göre. Kişisel fakat tek başına aşabileceğimi düşündüğüm ciddi sorunları kimseye anlatmam. Genel olarak kimseye anlatmama taraftarıyım gerçi sadece canımı ruhen ya da vicdanen sıkan bir şey varsa güvendiklerime sorup görüş alırım.
Çok anlatmam. Yazarım genelde yazıya dökerim. Daha önce paylaştığım insanlar,paylaşmamam gerektiğini çok güzel öğretti sağolsunlar. Çok çok ısrar eden arkadaşlarıma da yüzeysel anlatır gecerim kaale almıyorum sanırlar.
Bu konuda da her konuda olduğu gibi ketum bir yapım var.
o konularda pek paylaşımcı değilim. olayları atlatıcam, üzerinden belli bir zaman geçecek de konusu açılacak belki o zaman üstü kapalı bir iki laf ederim.
Sorunumu kimseyle paylaşmayı sevmiyorum. Sevdiğim insanların omuzlarına yük bindirmeyi de hiç sevmiyorum. Hayatımda sorun çıkarmayı sevmediğim kadar paylaşmayı da sevmiyorum. Ne kadar dertsiz tasasız arkadaşım yahu ben