Sorulmasına en uyuz olduğun sorular?

Konu sahibi son olarak 4348 gün önce görüldü
Aaaa ellerin neden titriyor? Yok yani "esansiyel tremor" desem anlayacaksin sanki.
Bir de cok mu heyecanlandin canim benim diyenlerden iyice nefret ediyorum. Kimseye de böyle sorular sormam. Sinirlendim bak. :cici:

'Aaa sen sacInIMI kestirdin' Lan görmüyomusun? Neden soruyosun

Niye sessizsin bugun böyle ?
Her zaman konuşmak zorunda mıyım.

İyi de ben naptım ki ?
Bişi yapmadın ben zaten kendi çapımda insanlara sinirlenmeyi seven ruh hastası bir insanım ;o

Bu gün okul nasıldı?
Sınavı bitirdin mi? Bu soru ne ya! Yok sınavı bitirmedim eşyaları kalem kutusuna tıkıp, sınavı yarıda bıraktım oturuyorum öyle

Sevgilin var mı?
Artık evlenmeyecek misin, yaşın geldi?

Bu iki soruya uyuz oluyorum!

Sorulmasına değilde hani birileri selam nasılsın yazar sonra iyim sağol sen nasılsın yazarsın oda iyim der ve bi daha konuşmaz ya işte ona sinir olurum , konuşmucaksan neden selam yazıyorsun kardeşimmmmmm :D:D

Aaaa ellerin neden titriyor? Yok yani "esansiyel tremor" desem anlayacaksin sanki.
Bir de cok mu heyecanlandin canim benim diyenlerden iyice nefret ediyorum. Kimseye de böyle sorular sormam. Sinirlendim bak. :cici:

bır ınsanın ellerı neden tıtrerkı benımkıde tıtrıyoda bılımsel açıklaması nedırkı..

ateşin varmıı yok ulan yok sorma arkadaş yada içme ne içiyosan

Arayıp da işin var mı? diye soranlar.
Şimdi şanssız bir insan olarak 'evet' dediğimde iyi olayları kaçırmış,
'hayır' dediğimde ayak işlerini kazanmış oluyorum

bır ınsanın ellerı neden tıtrerkı benımkıde tıtrıyoda bılımsel açıklaması nedırkı..

Kafein, ilac kullanimi, cesitli rahatsizliklar, kaygi, düsük kan sekeri gibi bir cok nedeni var. Kalici titreme ise iki cesit: parkinson ve esansiyal tremor. Karistirmamak lazim, esansiyal tremorda eller istirahat halindeyken titremez, hareket halindeyken titrer. Parkinsonda istirahat halinde titrer. Doktora görünmelisiniz. (:

Dördüncü sınıfa geçmeme rağmen hala akrabaların o bölüm iki yıllık değil mi sorusuna uyuz oluyorumm

- Ne zaman evleniyorsun ?

Geri