Sorularla İslamiyet

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
ve tabi ki ekürisi mumsema var bi de. Ehli sünnet-hadis karşıtlarını tenzih ederim- sevdalısı arkadaşlar, sürekli buradan içerik çalıyorlar. En alta alıntı yazıyorsunuz ya, onun hem google hem de telif hakları nezdinde hiçbir hükmü yok.

Google mesela şöyle diyor: Ben x sitesindeki şu içeriği kelimesi kelimesine örümceklerle taradım ve index'ledim. Aradan bir süre geçtikten sonra y sitesinde de aynı içeriğin olduğunu görüyorum. Öyleyse y sitesi, klon site, aramada daha gerilere göndermeliyim. Bunun sürekli yinelendiğini görürsem, y sitesini kara listeye almalıyım.

Telif hakları için de uygulanan yaptırımı zaten biliyorsunuz. Söz konusu bir başlıktaki hadisin kopyalanması anlaşılabilir ama yorumun da kopyalanması direk hırsızlıktır. Hırsızlık da günahtır. :p

Şeytan değilsin belki ama şeytan gibi sağdan yaklaşmışsın.O makaleleri yayınlayan sitelerin telif hakları konularını inceleseydin belki bu yanılgıya düşmezdin..

Ya teşekkür ediyorum, henüz jr. iblisim, fark etmenize çok sevindim. Tekniğimi ilerletmeye çalışıyorum. Büyüyünce sr. şeytan olacağım inşaallah. Şeytanın yanılgısı da allah-ü tealayı kandırabileceğine inanması değil miydi azizim? Çok tatlısınız.

Geri