Sözlük sorularla çocuk tokadı :)

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
çocukların bazı soruları var ya… direkt beyine çalışıyor.....
neden bağırıyorsun diyor mesela. ( buradaki bagırma degil aslında telefon görüşmesindeki hararet )
haklı… ama yetişkinlik dediğin şey bazen gereksiz ses açmak...

sonra neden acelemiz var diye soruyor.
maaş bordrosu / iş yeri gelir gideri / kk ekstre gösteresim geliyor ama önce kendime soruyorum gerçekten niye koşturuyoruz? bilen yok...

sen mutlu musun dediğinde wifi çekmiyor gibi hissediyorum. cevap dönmüyor.

para neden bitiyorb sorusunu ise ekonomi profesörleri bile açıklayamıyor, çocuk sorunca iyice batıyoruz..

bazende bağ agrısı vs oldugunda

yorgunsun ama neden dinlenmiyorsun diyor.
çünkü oğlum… yetişkinlik bir nevi ayakta uyuma yarışı.

biz sorunca onun bize aynıyı soruyu cevırıp sorması küçükken ne olmak istiyordun......

orada 3 saniye donuyorsun. windows xp hatası gibi. eror :D olmak istedigimin dışında çünkü. nasıl açıklayayım.

en son bazen soruyor neden gülmüyorsun diye soruyor... halbuki hep gülerim. olmadık anlara denk getirip sorarlar.
çünkü yavrum… yüz mimiklerimiz garanti kapsamından çıkmış olabilir.

aslında soruda sormuyorlar gibi sanki bizden güncelleme istiyorlar

varmı sizinde yavrucak sorularla imtihanınız? :D

"Teyze sen neden farklı masal diyarında yaşıyorsun, bizim diyarımız seni mutlu etmedi mi?"
Çok gülmüştüm bu soruya. Üstüne biraz düşününce donup kalmıştım o an biraz, yavrucum ben sizin masal diyarında hiç yaşamadım ki bu soruyu cevaplayayım dedim. Masallarımız farklı olabilir ama birleştirmek bizim elimizde, gerçekten istedikten sonra her masalın sonunu kendimiz yazıyoruz zaten.
Çocuk diyip geçmemek lazım, bazı soruları hayatı sorgulatan cinsten oluyor.

Geri