Soru sorduguna pisman olmak

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Bir turlu neticeye ulasilamiyor. Soru sorulan kisi on isinma yapiyordur. neticeye ulasmak istiyorsan hatice'den baslamak gerek. detay ustune detay. okadar uzatilir ki sordugun soruyu unutursun. soru sorulan kisi de unutur soruyu "ha.. sen ne sormustun?" der ve devam eder hikayesine

veya alay/hakaret/hor gorme durumu vardir (bknz: ulan bunu da mi bilmiyorsun cahil)

icses: kapat ceneni..
N22V.gif

normal şartlarda kişisel ve özel gördüğüm hiçbir soruya cevap vermiyorum ben, çok çok nadir soru cevaplarım ve büyük ihtimalle karşımdaki insan soruyu sorduktan sonra senin ketumluğuna tüküreyim diyordur.

Ergenlik yıllarımda bir sahoş Otogar'ı sormuştu. Düşündüm, baya uzak. Başladım tarif etmeye, ilk yol ayrımından sağa .... ve bu böyle uzadı gitti. Adam dinlemekten sıkıldı ve çekti gitti. Sonra aklıma geldi, deseydim ya, bin Dolmuş'a git diye. Ama o an aklıma gelmemişti.

Özel hayata dair soru sorulmasına pek sıcak bakmıyorum ve geçiştirmeye çalışırım fakat onun dışında bildiğim bir konu ise net cevaplamaya da özen gösteririm çünkü karmaşa yaratmayı sevmem.
Sorduğum soruya da şayet cevap gelmiyorsa çok uzatmam çünkü mutlaka vardır bir sebebi, ısrarcı olmayı sevmiyorum.
Karşı taraf cevabı çok uzatıyorsa da soruyu bir kez daha tekrar eder ve yine cevap alamıyorsam da konuyu kapatırım.

Sorulan soruyu ciddiye almayıp cahillik yaklaşımını da doğru bulmuyorum. Herkes her şeyi aynı ölçüde bilmeye mecbur değildir.

Geri