Soru: Sevgilinizi Kırmadan Ayrılmak isteseniz Bahaneniz Ne Olurdu??o:))

Konu sahibi son olarak 2762 gün önce görüldü
Forumdaki yöneticilerden biri bile başlıktaki hataya laf etmiş ee düzeltsene kardeşim demezler mi adama lol

Bahanem olmaz karşımdakine göre şekillenmem

1. sayfada emre birşeyler yazmış, decoderle mi çözelim nasıl yapalım ? :D

gözlerimin rengi kafasına göre değişiyor diye bana rengi ışıkta değişen bi taştan kolye almış şu tatlılığa bakar mısınızz? ne ayrılması evlencem bu çocukla djjdjdj

Artık heyecan duyamayıp zoraki yazıyorsam bu çok belli olur ve bu işkenceyi kendime yaşatmam, bu yüzden ifade ederim. (Çekinmem)

sevrek ayrılalım
aşka hasret kalalım
eğer mutsuz olursak
yeniden barışalım

her şeyi benden beklemeyin

Kabin ya paramparça kırılmak ya da taş gibi katılaşmak zorunda kaldığı bu dünyayi terk ediyorum..

Nicholas Chamfort

Ben daha yakışıklıyım yiğidim...

ayrılmak mı ? ben kac gecedir hasta diye basında bekliyorum

Bu gibi durumlarda duz olmak lazim ezilip buzulmek sonucu degistirmeyecek neticede. Bitmisse bitmistir net bir sekilde konusarak sonuclandirilmali.

bu dünya da her yaşadığının bir karşıtı var ise ; o zaman bu durumda da oyuncu olmaya gerek yok.

Kimse , kimse için vazgeçilmez değildir. Oturursun sakin bir şekilde iki medeni insan gibi konuşursunuz.

Çözmeye gayret edin ; edemezseniz de yollarınızı ayırırsınız.

( Evli olanları bu söylediklerimin çok daha üstünde tutuyorum. Onların kırmızı çizgileri olmadığı sürece böyle bir şey yaşamamaları dileğiyle )

gelecekteki sevgilim gelmiş
seninki de birazdan gelir deyin
haydi bakalım

Bahaneye falan gerek yok, ilişkiyi sürdürüp sündürüp yapay ve kaypak olacağına delikanlı gibi kötü ol daha iyi.

Ayrılık her türlü kırıcı. Kırmadan ve kırılmadan bir ayrılık olmuyor maalesef.

Şiddetli geçinemiyoruz, ayrılalım. Tşk

Geri