♥ Soru Dünyam ♥

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
02153045_bilgiyarismasi.jpg

~ ÖN SÖZ ~​

Bu başlık altında muhtelif konularda yer yer sorular paylaşacağım. Soruların hepsi şıklı olacak. Bir nevi bilgi ve eğlence amaçlı aktivite olarak düşünülebilir. Yerin uygunluğu konusunda Serbest Kürsü ile arasında kaldım ama içerik Soru-Cevap şeklinde olacağı için burası daha uygun geldi. Gerek görülürse yönetimce uygun bir alana taşınır. Forum Oyunları gibi düşünülmesin. Zira sorular tek merkezden paylaşılacak.

Katılım şartı ve sınırı yok. İsteyen herkes cevaplayabilir. İlerleyen zamanlarda detaylar olabilir ve geliştirilebilir.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. İlgilenenlere iyi eğlenceler :hi:

__________________________________​

EzOk1A.jpg

Soru:

Yukarıdaki resim hangi ilimiz sınırları içindedir?

A-) G.Antep

B-) Manisa

C-) Kastamonu

D-) Aydın

E-) Hiçbiri

Gaziantep ve Kastamonu evleri cok farkli kesinlikle degil diye dusunuyorum. Manisaya'da gidip gordum bu tarz degildi. Afyon'u bilemiyorum o yuzden hicbiri gibi dedim :)

Gaziantep ve Kastamonu evleri cok farkli kesinlikle degil diye dusunuyorum. Manisaya'da gidip gordum bu tarz degildi. Afyon'u bilemiyorum o yuzden hicbiri gibi dedim :)

Gezdiğin yerleri pek incelememişsin demek ki :cici: Sorudaki manzara Soma ilçesinden bir kareydi. Yani doğru şık ''B''

:rolleyes:

Gaziantep olmadıgını dusunuyorum ama hangı yıllarda cekılmıs kı

Tabi Soğuk Kahve, bu baya eski bir resim. Sen yeni gezip gördüysen çıkaramaman doğal :p Ona hak veririm bak :)

@BenzoL haklisin daha dikkatli olmak lazim :) Hadi gelsin yeni sorular .p

Edit: Evet daha yeni gidip gordugum biyerdi :)

VgQdlR.jpg

SORU:

Resimdeki 2. Dünya Savaşında batırılan bu gemi hangi ülkeden yola çıkmıştı?

A-) İngiltere

B-) Rusya

C-) Romanya

D-) Fransa

E-) Hiçbiri

Kendime kizidim bak simdi sinir yaptim diger soru gelsin lutfen :/

pm51Nn.jpg

SORU:

Yukarıdaki resim hangi çiçeğe âittir?

A-) Yaban Çarkı

B-) Elinaz

C-) Psychotria Elata

D-) Çarkıfelek

E-) Hiçbiri

kesınkle c deıl o dudak gıbı olan cıcektır.
çarkıfelek
dıyorum

Geri