Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
ikiside değil yaşadıklarıdır, zamani yok bence.

bir altindakine bir kitap önerisi yapabilirmisin? konusunu az özet gecebilirsin mesela.

Jose Saramago - Körlük. Bir şehirde insanlar bir anda görememeye başlar. Tek bir kişi hariç. Bu körlük, insanın ruhunun da nasıl körleşebileceğini gösterir.

Tatil planın var mı ?

Evet,kesinlikle! Bir kap su, bir tas mama ve tabii ki merhamet ve vicdan da olmalı!

Hiç bilmediğin ve yangın alarmı çalan kapalı bir mekanda, acil çıkış kapısını bulabilecek kadar sakin kalabilir misin?

Tek başımaysam kalabilirim. Yanımda sevdiklerim varsa panik olabilirim belki.

Pazar günleri adet haline gelmiş bir aktiviten var mı?

Her pazar düzenli olarak yok ancak olabildiğince sevdiğim kişi ve aktivitelere zaman ayırmaya çalışırım. ( ZenithinkeR )

Güzeldi ancak son yıllarda bozuldu sanki.:) ( döngüsel )

Çizim yapar mısın ya da herhangi bir hobin var mı?

Hayır, narsist değilim.
Sevgilin doğum gününü 00.00’da kutlamadı. Ne tepki verirsin?

Herkes değilse de aynı tür sevenler diyebiliriz.

Gıda ya da temizlik ürünleri alırken, etiketleri inceler misin yoksa önceliğin fiyatı mıdır?

Gidada icerik incelerim, temizlik urunlerini pek bilmiyorum acikcasi. Kokusu neyin daha cok hosuma gidiyorsa onu aliyorum.

Fiyat incelemesini ise cok nadir yaparim, yanindaki urunun bi 5 kat daha dusuk filan olmasi lazim. Bu tabi gida icin gecerli, damak tadima uygun olmasini daha cok onemserim.

Detaylar hayatinda ne kadar onemlidir? Ornek verebilir misin?

İnsan ilişkileri dışında detaylara eskisi kadar takılmıyorum ve rahatlık önceliğim oldu. İlişkilerde de vicdani değerlere odaklı bir yaşamı olan insanları, etrafımda tutmayı tercih ederim. Vicdan terazisi sağlam olan insandan, kimseye kötülük gelmez.

Detaylar demişken, aynı sorudan devam edebiliriz.

Detaylar çok önemli niyette bir detay mesela. Bu olayı neden yaptığının detayı niyeti görmektir. Ben görürüm her şeyi anlarım sallamıyormuş gibi yaparım. Hayat bana deliliğin çok büzük zeka gerektirdiğini öğretti dedi nildoş🥰 ay kendimi öpesim geldi♥️🥰🍒

Sen? Nasıl hissediyorsun şuan nedeniyle anlat?

Ben de insan ilişkilerinde pek detaylara takılmıyorum artık. İş, sağlık konuları ve çocuğumla ilgili konular dışında detaycılık artık karakterimin bir parçası değil. Hatta şöyle diyebilirim şu an ücretsiz iznimi kullanıyorum ve beni çalışmanın değil iş detayları ile ilgili çok düşünmenin yorduğunu anlıyorum, bedensel olarak çok yorulduğum ama zihinsel olarak bu kadar dinlendiğim başka bir zaman dilimi olmayabilir.

İyiyim, gün içerisinde yapacaklarımı planlıyorum (nilda)

Tatil planın var mı?

Yok. Zaten tatil beldesinde yaşıyorum. Ancak biraz tanınmadığım yerlere gitmek istiyorum.

Sıcaklarla aran nasıl?

Geri