Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne tercih edebilecegine dair cok fikir beyan etmekten sakınırım ancak ne etmemesi gerektigine dair cok sey söyleyebilirim 😜
Ben uzun tirnak severim, balerin veya badem ok. Upuzun, sivri sevmem. Sınıfsal bulurum tırnak meselesini ve oje rengini maalesef
Sevdiklerinle kahvaltiya cikmak mi, aksam yemeginde bir araya gelmek mi?
Karıştım. Kuzenimle mekandan çıkarken üç kişi kuzenime laf atmıştı. Cinsel içerikli. Ben de alkollüydüm. Kuzenime uzaklaş ve polis çağır dedim. Alkolün verdiği yetkiyle, siz benim kim olduğumu biliyor musunuz, dedim. Bilmiyorlarmış. Çok temiz dövmüşlerdi. Ama o dayağı yemem gerekiyordu, kuzenime bir şey olmadı en azından.
Şu an için aklıma gelmedi ama
Güzel geçen çocukluk yıllarım diyebilirim
Her şeyin ilkini ve saflığını yaşadığım dönemler
Büyüdüğüm yer
Ara ara gidip çocukluk arkadaşlarımızla hasret gideriyoruz böylelikle anılarımızı tazelemiş oluyoruz
Gece midir insanı hüzünlendiren, yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen?