Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
Süt kefir içersem ben haftalarca hazımsızlık yaşarım laktoz alerjisi :(

Sevmediğin bir çiçek ? Nedeni ne

Hindiba idi sanırım kötü kokuyor

Bugün spor yaptın mı?

Yaptım yaptım ölüyorum çok yorucuydu fazla yüklendim ama psikoloji olarak wuuuuhuuu aşırı iyiyim spor mutluluğu şey gibi :)) aşk

Hıım.. sevdiğin bir tatlı ?

Sütlaç
İnsanların bir anda değişmesi şaşırtır mı?

Gözümden bir şey kaçmıştır muhtemelen, nasıl fark edemedim bunu diye şaşırırım, evet.

Baysa da takip ettiğin bir şey?

Çok şey var ama şuan sorunca aklıma gelmedi

Sana yakıştığını düşündüğün bir renk?

Uzun zaman oldu ikinci şans miydi neydi

Senelerdir beyaz çekirdek yok farkında mısın?

Asdf senin bunu daha once sormanla fark etmistim ve simdi Bunu tekrardan fark etmis bulundum harbi neden yok yaa...

Hic kendini biraktigin 1evre yasadin mi?

2025 31 Mayıs önce kendimi bıraktım sonra kendime gelmem için 6 ay gerekiyormuş geldim. Hayatımın miladı o gün. Artık saldım mükemmelliği planı programı bu ne der? En güzel ev benim olmalı , işte en başarılı ben olmalıyım ahtapot anne olmalıyım örnek evlat iyi gelin.. bu insanı yoran saçma fikirlerden arındım bıraktım tertibi düzeni…. Özgürüm artık kimse umrumda değil ve herkes şöyle umrumda. Üzme, kırma, incitme, düşeni tut elinden, yardım isteyene kulağını tıkama. Sev çok sev gül çok gül. O haldeyim artık demek ki benim böyle biri olmam için o 31 Mayıs olmalıymış. Çok acı bir gündü ama artık baharı seviyorum:(

Hayatında keşke dediğin ne oldu yakın zamanda?

Yakın zamanda hatırlayamadım. Ama çok geçmişten var tabii keşkeler.

son zamanlarda seni zorlayan şey nedir?

Tayland ve Japonya’ya gittik ağustosta Budapeşte’ye kardeşimin yanına gideceğim. Bir de Varşova’ya bunlar hepsi bu yaz olacak. Tatile Antalya’ya benim doğduğum yere gideceğiz.

Sevmeden yaptığın bir ev işi? Neden o

Ütü. Çünkü tam olarak da beceremiyorum, istediğim gibi olmuyor.

Fotoğraf çekinirken sırıtır mısın ciddi mi bakarsın ?

Hafif tebessüm, çünkü fotojenik diilim .(

Pişi yermisin ?

Evet.:)

Kağıt oyunlarını sever misin?

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Severim
Benmerkezci ukala kendini begenmis birisindir? Ayrica Seni seven sana teslim olan tüm benliğiyle Seven kişiye eziyet etmeyi severmisin?

Hayır ve hayır, sevmem.:)

Hangi tip insan sana itici gelir?

Benmerkezci ukala kendinibegenmis yaş kompleksi olan kindar kendini kaf dağında görenler.i sevmem.

Gülüşün guzelmidir

Geri