Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Evet, nisan itibari ile açtım.

Yaz aylarında en fazla ne keyif veriyor?

yazın her şey keyif veriyor seviyorum yazı ya keşke hep yaz olsa kış yaşamasak

yaşadığın şehir dışında bir şehirde yaşayacak olsan hangisi olsun isterdin ve neden?

deliceeee

aaaa orada deniz var mıymış ya da yokmuymuş dediğin bir yer oldu mu?

soruya bak .p

Yok olmadi cografya bilgim iyidir.

FOrumda gizli tuttugun sevgilin var mi ? Varsa neden gizli tutuyorsun ? Yoksa yazma....

Yok : ))))

Kedi mi köpek mi inek mi? Hangisini daha çok seversin?

Kediyi de kopegi de deli gibi severim ama kopekten korkabiliyorum da bazisi hircin oluyor. O yuzden kedi diyelim. Inek ne alakaaaaa

Sence forumda daha bilmedigimiz neler cikacak ?

Senin bilmediğin bişey olduğunu düşünmüyorum W.

Akdenizi severmi alttaki...

• Hımm
Tepkiler: W
barbaros hayrettin paşa mıyım kardeşim deniz ayırt etmem ben
bölge olarak dersen Akdeniz güzeldir tabi

N araya girmiş hayır kolay fikir değiştirmem sevgili Nilüfer ablacım

boyun tutulmasına ne iyi gelir.

Fazlasıyla

Kendine vakit ayırabiliyor musun

Çıktım, seyehat rotam değişti.

Ülke gündemine dair yorumun nedir..

Ülke gündemini takip etmiyorum. Dünya gündemiyle hiç ilgilenmiyorum. Hayır ben dünyada bi parazit değilim, dünya bizatihi benim içimde bir parazit.

Alışılmışın dışında bi’ kek tarifin var mı ya.. ^8

Çiçeğim sormuş da cevaplamam mı

Tereyağını erit, esmer şekeri çırp, 1 yumurta 1 yumurta sarısı ekle, un kakao, kabartma tozu, damla çikileta ekle. Bu senin hamurun.

Sonra bunları beze yap her bir bezenin içine bir kaşık nutellayı bas. Kapat. Fırına gönder.

Son zamanlarda izlediğin en iyi 3 film. (2020 sonrası çıkanlardan olsun ama bana gelip Godfather ben yeni izledim deme..)

HHA cok ayrinticisin ne bileyim ben 2020 sonrasi mi degil mi, hem oncesi olsa ne olur ? :D en begendigim filmleri soyleyim o zaman, my left foot, the diving bell and the butterfly, Temple Grandin filmi bak bu kadinin bazi seylerini kendime benzetiyorum o da doner kapilardan korkuyor .p , sonra JFK , the death of stalin, Rain man izlemissindir belki ama onu izledikten sonra onyargilarima son verdim. Crash landing on you da guzel :D

Var mi soyle surukleyici bir film tavsiyen ?

Geri