Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
İki haftaya deniz sezonunu açıyoruz allahın izniyle ailecek kcjd forumu tabii ki fotilicem

Gül gibi giden bir ilişkiyi ne mahveder? Aşk ilişkisinden bahsediyorum.

şüphe olabilir ya veya toksiklik.
ilgisiz kalma filan zaman ayıramama mesguldum baheneleri filan hic bana göre deil..

Bir kadının güvenilir olup olmadığı nerden anlaşılır

Bilmem ki. O duygusal bir şey. Ne bileyim sözleriyle davranış biçiminin tutarlı olması, başkasına değilse bile sana dürüst davranması… bir de bu bir enerji ya, o hissediliyor.

Mutlu musun?

Bu cok garip bi soru. Bir sürü farkli bakis açısına göre değişir cevabim.
Hem evet hem hayir.

Eksikligini hissettigin ne var ?

Hımm… Aslında şu an gerçekten bir şey yok. Sadece biraz tatile ihtiyacım var, onu da iple çekiyorum.

aynı soru?

Plan, program, duzene, iradeye, organizasyon yetenegine vs.
Ama bi yandan da kendimi biraz birakmaya, plansizliga..
İkizler miyim neyim bı öyle bi böyle 🤭

Burcunun ozelliklerini tasir mısın?

Tasiyorum valla lanemoje hanimcim. Once dur kendimi gomeyim, sonra ovme kismina gecececim : ))
Gereksiz gururu var bu aslanlarin. Sonra cogu sey siyah- beyaz, asiri kuralci olabiliyoruz, esnemeyen yanlarim beni bile zorluyor cogunlukla. Inatci kisilere karsi asiri inat olabiliyorum. Mukemmel yapana kadar kendi kendimizi yiyoruz. Bir de mantik insani fazlaca, duygusuz nevale gibi geziyoruz bazen .p

Iyi tarafi da sevdigi insanlara genellikle cok hissettirir onem verdigini, kendisine yapilmasini istemedigi cogu seyi yapmaz, caliskandir, eglenmesini de isini de iyi yapar. Yanindaki insanlarin da iyi hale gelmesini ister, destekler.

Ben de olmayan sadece fazla goz onunde olma istegi aslanlarin, ben hic oyle degilim.

Sen peki alttaki, sen ozelliklerini tasiyor musun burcunun?

Taşıyormuşum astrolog arkadaşım öyle dedi.

Bazı kararlarında burç gibi mistik dinamiklerin etkisinde kalır mısın? Varsa örnek

Angie, ben paragraf dosemisim, tasiyorum demis gecmissin. Kinim kinim kiniyorum su an : ))

Angie’nin sorusuyla devam edelim alttaki : ))
Dipnot: su sari kafalar beni urkutuyor ya, kabus gibi. Bir el atsaniza bu gulucuk suratlara..

Teknik işler ile @RK ilginlendiği için aşağıdaki kategoriden yazmanı rica ediyorum. @Shinigami

Kullanıcı Destek Talepleri

Burçlar ile hiç ilgilenmediğim için herhangi bir kararıma etkisi de olmadı. Günümüzde astrolojinin insanları sömürmeye çalışan bir sisteme dönüştürüldüğü kanaatindeyim.

Astroloji neden bu kadar ilgi çekiyor sence?

Bilmem insan beyni tesaduf veya kader sevmiyor galiba. Buna kafa yormak yerine hee kanka benim burcum bu deyip siyriliyor.

sahit oldugun en korkunc olay nedir ?

yeraltından notlar’da şöyle bir pasaj var ya “İyi bir adam en çok neden zevk alarak konuşabilir ki? Cevap: Kendisi hakkında. Bundan dolayı ben de kendimden bahsedeceğim” Bence insanlık kendisinden bahsetmekten ve kendisinden bahsedilmesinden genel olarak keyif alıyor. Astroloji bunu tatmin ediyor belki biraz, bir de mistik şeylere ilgi duyuluyor genel olarak, kendine rehber edinen var, geleceği okuma arzusu vs vs. Astroloji rehberim değil ama ben de okumaktan ve konuşmaktan çok keyif alıyorum.

İlgilenmekten ya da okumaktan keyif aldığın bir dal?

Korkunç olay olarak; şahit olduğum bir kavga ya da trafik kazası veya deprem anı olabilir. Zihnimden attığım için çağrışım yapmıyor.
( W )

Bilimsel konuları takip etmeyi ve araştırmayı seviyorum. ( Larien )

Gelecek kaygısı yaşayan birine ne tip öneride bulunurdun?

Ben de çok yaşadım ve zaman zaman hala yaşıyorum. Ya kaygılı bir insana ne tavsiye verirsen ver, o kaygılanacak. Kaygılı insan konuşmak istiyor, yani o konuşacak. Anlattıkça rahatlayacak. Ben böyleydim. Benden daha soğukkanlı birine anlatırken rahatlıyordum, sanki küçülüyordu o kaygı. Birini seçmek lazım. Eşi, dostu, babası, abisi vs vs. Sabırla dinleyecek biri. İnsan sesli anlatırken manasızlaşıyor geleceğe dair kaygılar, belirsiz bir şey çünkü. Üst düzey bir gelecek kaygısıysa profesyonel bir destek olmalı tabii.

Ne tür kitaplar ilgini çeker?

Ben de çok yaşadım ve zaman zaman hala yaşıyorum. Ya kaygılı bir insana ne tavsiye verirsen ver, o kaygılanacak. Kaygılı insan konuşmak istiyor, yani o konuşacak. Anlattıkça rahatlayacak. Ben böyleydim. Benden daha soğukkanlı birine anlatırken rahatlıyordum, sanki küçülüyordu o kaygı. Birini seçmek lazım. Eşi, dostu, babası, abisi vs vs. Sabırla dinleyecek biri. İnsan sesli anlatırken manasızlaşıyor geleceğe dair kaygılar, belirsiz bir şey çünkü. Üst düzey bir gelecek kaygısıysa profesyonel bir destek olmalı tabii.

Ne tür kitaplar ilgini çeker?
Haklısın lari, bazen sadece anlatmak o kaygıyı küçültüyor ama seni yargılamayacak, seninle dalga geçmeyecek, sana saçma sapan davranmayacak biri lazım. Yoksa o kaygı kat kat artıyor.

Aynı sorudan devam.

Pas

Tuz ve sirkenin etkisine inanıyor musun ?

evet

kendini en çok hangi şehre ait hissediyorsun?

Bölge olarak yazarsam Ege'ye ve Muğla

Çikolatada tercihin nedir ?

Antep fıstıklı olursa ya da dolgulu çikolataları severim.

En sevdiğin kot pantolon modeli nedir?

Geri