Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
esasinda hamurumda çok güzel şeyler var ama zamanla köreltmişler ve kabuk bağlamış yinede saklı şeyleri besliyorum ve korumaya çalışıyorum.

Yaşlılara karşı tutumun nedir ? Fazla merhamet mi ? Eleştiricegin şeyler varmı?

yaşadığım yerde yaşlılar olağanüstü derecede yalnızlar. pasta börek yapar götürürüm her zaman. müşkül durumda olan herkese elim kolum yetişir.

Kendine verdiğin değeri nasıl anlatırsın

• Beğen
Tepkiler: ne
Kendimi pek severim kim ne derse desin hiç kendime eziyet etmem hayırlarimi güzel kullanırım yeri gelir öyle bir bencil olurum ki şaşırırlar. Sonra aynaya bakarim gözlerimi falan severim arada kızarım kendime ama başkasının kizmasina izin vermem 🤣

Hergün yapmaktan sıkıldığın şey ne ?

• Beğen
Tepkiler: RK
Projeler.................

Karşıdakinin düşüncelerini ne derecede önemsersin?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kim olduğu çok önemli

Yanaklarında doğal bir kırmızılık varmi ?

Hee...

40+ evli kişilerin bekar taklidi yapması hakkındaki görüşün nedir? Aga be

Kimsenin evlilik cüzdanını görmedim, 17 yıllık forum hayatımda da merak etmedim. Kişisel bir kaç özel araştırmam dışında.

Komiklik yapan insanları sever misin

Severim niye sevmeyim icimi karartacagina yuzumu guldurur

Sabikan var mi ?

Hayır. Parmakla gösterilecek kadar sessiz ve efendi bilirler.

Baal heykeli ya da minyatürü var mı evinde

İkisi de yok

Hayatta bu zamana kadar yaptıkların mı önemli yoksa bu günden itibaren yapacakların mı? (Her gün yeni bir başlangıç yeni temiz bir sayfa hiçbir şey için moralini bozma herşey düzelir zamanla)

olmayacağını anlayıp umudu tükendiğinde bence öyle ben öyleyim çünküm

sana çok yakışan renk ve tarz nedir?

Siyah, kırmızı-bordo. Tarz spor kendime yakıştırıyorum ama hiç sevmediğim halde takım elbisede daha gözler üzerimde oluyor.

Sabah uyandığnda evinin önünde baal biblosu bulsan ne yapardın

Bana subliminal vermeye çalıştıklarını düşünürdüm…

Bugünün artısı ve eksisi neydi

Gün daha bitmedi enci.

Silipi islak mendil kullaniyo musun?

Yok ıslak mendili görünce 'Zehir o zehirrrr' diye gerizekalıymışız gibi bakan Biyokimya hocam aklima geliyo.

Yeni iş arkadasin otistik ve durup durum seni hızlıca itiyor sonra da kahkaha atarak kaçıyor. Seni her gördüğünde gizlice bunu yapıyor ne yapardın

Otistiği hakaret değil de (hakaret olarak kullanmadığını varsayıyorum, öyle bir tip değilsin çünkü) bir tanı olarak otizmden bahsediliyorsa basit ve kısa cümlelerle uyarmak gerekiyor. Kısa vadede İşe yarar yaramaz bilmiyorum ama tekrarlamak önemli.

Kurumunuzda çalışan özel bireyler var mı?

Geri