Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oysaki çok iyi kamufle etmişsin. Zehir hafiye gibi çözdüm hemen… jfjfjfj
Her şey bir şekilde geçer ama sana da bi şeyler geçebilir. Hiçbir acı da mutluluk da sonsuz değil.
Kendi adıma yanıtlayacak olursam plan program noktasında çok katı olmam diyebilirim. Spontane gelişen pek çok duruma adapte olamıyorum. Bir başkası için zorlayıcı yönüm çok hal hatır soran bir yapımın olmaması diyebilirim.
İkili ilişkilerde en sevilen kendince de artı bulduğun yönün hangisidir?
Iki sey aslinda. Birincisi, is degistirmek yine bizim masanin ana plani : )) Ikincisi de tatil planlari. Yazin annemle kizkardesim gelecek, onlarla gidilecek yerler plani. Bir de Nisan basinda ufak bir deniz kacamagi yapmak icin ataklar. Aa dusundum de 3. de bi muzik aleti calmak ya, evdekilerin kafasini sisirmek istiyorum beni sinir ettiklerinde
Bu soruyu begendim. Alttaki sen de cevaplar misin? Kisa ve uzun vadeli neyin hayalini kuruyorsun?
süperneyçırıldan sonra izlediğim hiçbir şeyi sevemiyorum
sapsade (selim bey sade olsn), tek renk, minimal bir eşyalı ev mi seviyorsun, renkli, çerçevelerde fotiklerin olduğu duvarlarla mı bir ev seviyorsun? (Türkçem iyice gidiyo elden avuçtan k bkmyın)