Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Beslendiğim durumlar normal değil

Şarabı yapmak için üzümü ezmek gerekiyorsa, insanı aşık etmek için ne gerekiyor :emoji_thinking:
Üzmek gerekiyor.. üff kendi kendime cevabı buldum. Üzücü

Bunlar teori geliştirilecek konular değil Hiç düşünceli hanım.

Yoğurdu üfleyerek mi yersin?

Genel olarak hayır. Ağzımın yandığı süt ile yoğurdu ayırt edebiliyorum. Yine de bazı konularda tedbirliyim.

Hayat nasıl gidiyor?

Engebeli zorlu ama durmuyor diyelim.

Ankara desem bana ilk kelimen ne olur ?

Anam Babam ....

İftar yaklaştıkça, yeme içme için sabırsızlığın artıyor mu :)

• Beğen
Tepkiler: ne
O kadar aşırı değil ama acıktım bugün biraz. Neyseki az kaldı…

Bugünün negatifi neydi?

nickimi yakalaman................ :D

en negatif şey, güne uykusuz başlamak durumunda kaldım.

Her şey geçer mi?

Oysaki çok iyi kamufle etmişsin. Zehir hafiye gibi çözdüm hemen… jfjfjfj
Her şey bir şekilde geçer ama sana da bi şeyler geçebilir. Hiçbir acı da mutluluk da sonsuz değil.

Şu ana kadar seni en mutlu eden olay neydi?

• Beğen
Tepkiler: RK
En.... yavrucağım.

Seni en mutsuz eden şey ne?

Birtakım hayal kırıklıkları diyelim…

iftar menün ney?

Temel reisin güç gıdası....

en son hangi kitabı okudun, neyi etkiledi.

Masumiyet Müzesi okuyorum şu an. Yani çok olumlu manada diyemem ama Kemal Basmacının Tc erkeklerinin özeti olması baya baya etkiledi. Kfjfjf

internetten en son ne aldın?

Hmm ne aldim acaba… kendime gitar kursu denemesi icin parayi yatirdim. Bence bu sayilabilir.

Kendinle ilgili en zorlayici buldugun yonun nedir?

Kendi adıma yanıtlayacak olursam plan program noktasında çok katı olmam diyebilirim. Spontane gelişen pek çok duruma adapte olamıyorum. Bir başkası için zorlayıcı yönüm çok hal hatır soran bir yapımın olmaması diyebilirim.

İkili ilişkilerde en sevilen kendince de artı bulduğun yönün hangisidir?

Önyargılarım azdır, iyi niyetliyimdir genel anlamda.

Şu aralar hayalini kurduğun ne var?

Iki sey aslinda. Birincisi, is degistirmek yine bizim masanin ana plani : )) Ikincisi de tatil planlari. Yazin annemle kizkardesim gelecek, onlarla gidilecek yerler plani. Bir de Nisan basinda ufak bir deniz kacamagi yapmak icin ataklar. Aa dusundum de 3. de bi muzik aleti calmak ya, evdekilerin kafasini sisirmek istiyorum beni sinir ettiklerinde :D

Bu soruyu begendim. Alttaki sen de cevaplar misin? Kisa ve uzun vadeli neyin hayalini kuruyorsun?

yok

En son izleyip beğendiğini dizi hangisi?

süperneyçırıldan sonra izlediğim hiçbir şeyi sevemiyorum

sapsade (selim bey sade olsn), tek renk, minimal bir eşyalı ev mi seviyorsun, renkli, çerçevelerde fotiklerin olduğu duvarlarla mı bir ev seviyorsun? (Türkçem iyice gidiyo elden avuçtan k bkmyın)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri