ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En sevdiğin yemek ve en son içtiğin içecek ?Tepemde sarı ışık yakın ifademi janjanlı vermek istiyorum
Bu forumu bilmeyen mi var google gir anında karşında![]()
Sevgili çok sevgili Biggie onu öğrenmeye çalışıyoruz efendim bunu sizinle sonra şaapalım tuzak sorularımı unutacağım şimdi Sjsjsjkafalarda soru işareti var demek ki ancak bunun sebebini de öğrenebilir miyiz sevgili serçe?
Kibar mıyımneden kibarsın ?![]()
pek tabii. buralardayım ben de :dSevgili çok sevgili Biggie onu öğrenmeye çalışıyoruz efendim bunu sizinle sonra şaapalım tuzak sorularımı unutacağım şimdi Sjsjsj
takılıyorumKibar mıyım
Çok ilginç..
Sana multiyim, diğer konuda laf attın bana yazdım seni kenara![]()
Sebebi kibarlığımkafalarda soru işareti var demek ki ancak bunun sebebini de öğrenebilir miyiz sevgili serçe?
Ay neler oluyor kim o kırmızı nickli vatandaş ayolKırmızı nicklinin bile multi hesapları olan bu dünyada bize yazıklar olsun : D
< çok şükür geçmişten günümüze
İçecek çayEn sevdiğin yemek ve en son içtiğin içecek ?
Peki en son gittiğin mekan da garsondan ne istedin.?İçecek çay
Tüh keşke vayt çaklıt mokka deseydim daha havalı olurdu ya..
Yemek olarak ayırmam herşeyi yerim, Bim fiyatları düşürürse secici olabilirim![]()
Multi üyeliksiz bir hesap çok sıkıcı olmalıKırmızı nicklinin bile multi hesapları olan bu dünyada bize yazıklar olsun : D
< çok şükür geçmişten günümüze
tek nickimizle yaşıyoruz
forumsalda ki tebessüm eder derdi hepAy neler oluyor kim o kırmızı nickli vatandaş ayol
bana işletme imkanı veriyorsunSoru 3 sence need hangi kızmı erkek mi @Yağmur ?
Need bir Kız beni çekemedi laf attı diğer konuda..Need in kara listeye yazmayan mı var acaba : D