Şort Nasıl Kombinlenir

Konu sahibi son olarak 3486 gün önce görüldü
Jean Şortlar

Tipik bir tomboy görüntüsü elde etmek, gizli bir seksapel yakalamak için jean şortları tercih edin. Mini jean şortları blazer ceketler ve mokasen ayakkabılarla kombinleyerek bu yazın maskülen içeriğini sonuna kadar kullanın.

Safari

Şehirde safariye hazır mısınız? Vahşi yaşamdan ilham alan tasarımcıların son gözdesi de diyebiliriz... Haki ve toprak tonlarının ağırlıkta olduğu bu trendi gri ve krem rengiyle, hasır şapkalarla, düz ya da topuklu sandaletlerle kombinleyebilirsiniz.

İpeksi

Teni hafifçe saran ipeksi şortlar, bu yaz içinde kendimizi en rahat hissettiğimiz parça olacak. Tercihen romantik bir bluz ya da tam tersi halter tişörtler ile tamamlanacak ipeksi şortlar, gece ve gündüz kullanımına açık.

Yüksek Bel

Yazın can alıcı trendlerinin başında yüksek belli şortlar geliyor. Bacakları daha uzun, kalçayı ise daha dar gösteren bu modeli topuklu ayakkabılarınız, kısa tişörtleriniz ve ceketlerinizle kombinleyebilirsiniz.

nasıl mı giyilir?

nasıl mı giyilir?

öyle bir şey yazmıyor niye uyduruyorsun :p şaka şaka evet nasıl giyilir yazıyordu banada ilk saçma geldi konunun orjinalliğini bozmayım diye ellemedim ama sen de öyle bir tepki verince değiştirdim :D

Nasıl kombimlenir bilmem de burdan tüm kadınlara sesleniyorum : Mini şortun altına, ince siyah kilotlu çorap giymeyin yaz ayında. Kötü gözüküyor.

Keşke resimli olsaydı çikocan daha iyi anlardık:p

Keşke resimli olsaydı çikocan daha iyi anlardık:p

yeterki sen iste :p

Jean Şortlar

sort_52410414-288c-4742-9cf0-422cb9adf7ef_1.jpg

İpeksi

sort_4eadbcef-a75a-4815-87fe-4910f02a3212_1.jpg

diğerlerini koyamıyorum ama :T:

Şort-Sifon bluz mümkünse hafif v kesim
Üstüne ince hirkadan hallice kimono
Altına hafif bilekte bagcikli hoş yazlık bir ayakkabı

Ben bunu evde bile giyemem, rahat edemem. -.-

Erkekler için olanını açıklıyorum;

Şort, beyaz atlet altına rugan ayakkabı beyaz çorap pek yakışmıyo elede yanar vaziyette sigara alınca baya karizmatik oluyo

Geri