Şort giymek orucu bozar mı?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
şort mini etek gibi kıyafetler giymek orucu bozarmı Oruc tutmanın giyimle alakası yoktur. Açık giysiler giymek orucu bozar mı diye soran kişiler bilmelidirki orucun giyim ve kuşamla bir alakası yoktur. Şort giymek orucu bozmaz. Orucu bozan hususların içerisinde yer almaz

Yıl olmuş 2016.....
Hala oruc tutmayı kafese kapanmak gibi algilayanlar var.

Bir şey yerseniz icerseniz oruç bozulur , giysi ile ne alakası var? Gerçekten bunu soranlar var mi ya? :)

''Astronotlar uzayda nasıl abdest alacak'' diye soru sorulan bir ülkede, bu tür sorular beni şaşırtmıyor artık.

Cidden bu soruyu merak edenlerle aynı havayı mı teneffüs ediyorum?

Orucu bozmaz ama oruç tutan birisi o ay giymez sanırım. Oruç ruhsal ve bedensel bir terbiye sabır dönemiyse maneviyatı gereği biraz daha dikkatli davranır gibi geliyor.

Saka msnz .d

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1400 yıldir oruç tutuyoruz bi 1400 yil daha geçse sakız orucu bozarmı diye soranlar olacak oruç akli baliğ olana farz pek kafaya takmasin bu sorulari kafasina takan onunki bozulmaz

Peki şort mini etek giyenlere bakmak oruç bozar mı ? Böyle sorularda var.d

orucumu tutuyorum sortumu giyiyorum.

529386_10151007719020900_1905403209_n.jpg

e bi zahmet oruçluyken de açıklı seçikli giyinmeyin

Baslarini deve hörgücüne benzeyen stillerle baglayip ilgi budalasi olmaya calisan,turban takip dar kot pantolon giyen kadinlarimizi temsil eden, bir sorudur.

Bozmaz iki gözüm bozmaz! Eşinin tükürüğünü yutsan bile bozulmaz diye okumuştum bir yerde.

Bozmaz iki gözüm bozmaz! Eşinin tükürüğünü yutsan bile bozulmaz diye okumuştum bir yerde.

Sen de ne belirsiz kaynaklardan bilgi ediniyormuşsun. Ben de buraya yazarım zina orucu bozmaz diye ve bu yazı saf insanlar için geçerli bir kaynak olur. Yazamazmıyım peki ?

Geri