ßaşak
Gümüş Üye
Anladım hangi yerine ifrit olduğunu neyse geçti gitti kankacım saldırcak bişey kalmadıpis mahluk sanki yeni tanışmışız gibi
Bende memnun oldum kankacım
:kiss:
Heee peki o zaman bas bas
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anladım hangi yerine ifrit olduğunu neyse geçti gitti kankacım saldırcak bişey kalmadıpis mahluk sanki yeni tanışmışız gibi
Bende memnun oldum kankacım
:kiss:
Güle güle sağlıcakla kal canımcım
Heee peki o zaman bas bas![]()
Amin cümlemizin... (:memnun oldum genç. Mevlâ gönlüne göre nasip etsin herşeyi.
Evet aynen öyle,çocukluk arkadaşım aynı okul aynı meslek herşeyimizi beraber yapmıştık kız kardeşim gibi biriydi gerçe hala öyledir (:Aaa Almanyadan gitmiiis.
Tahmin etmistim Nickinden aslinda.
kimdi Sonja? en iyi arkadasin mi? :p
Hayır suresiz oturumum var sorunsuz giriş çıkış yapıyorum (:Alman Vatandasligin var mi?
girip cikiyormusun (:
Amin cümlemizin yardımcısı olsun:cici:Güzel dileklerin için sana çok teşekkür ederim okuyan gözlerine sağlık eksik olmaOkurken keyif aldim. Cok gùzel anlatmissin kendini ve yasadiklarini. Umarim bundan sonra hayatin boyunca hep mutlu olursun insALLAH suan oldugu gibi. Rabbim yar, yardimcin herseyde gônlúnce olsun @Sonya
![]()
Amin cümlemizin inşallah balım güzel dileklerin için teşekkür ederim:kiss:Allah hayatta istediğin ne varsa bundan sonraki yaşamında hepsini versin inşallah canım .:srl:
Bende memnun oldum canım,güzel yorumun için ayrıca teşekkür ederim:cici:Kendini gayet guzel anlatmişsin meslektaşım çok memnun oldum Aynurcugum :cici: