Sonya Kimdir?

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Sonya dedin mi Akan sular durur iyiki tanımışım dediğim ço...k nadir insanlardandır :) iyiki varsın iyiki Tanımısım ya :heyoo::heyoo:

Seviliyosun Çokcana :D:cicek:

Sen dahada cansın eksik olma :**

Oyyy çok teşekkür ederim varya sen adamın dibisin yaa:cici: Bende seni iyiki tanımışım iyiki varsın eksik olma can:cici:

:D Tamam kısa kes :zuha: şaka bi yana sende kadının dibisin :D

oyy benim güzelimde burdaymış:srl:
başın sağolsun öncelikle :(üzülme yapma etme demek sadece lafta kalır
sen ölme yeter
hayat sana iç huzuru,yüzünde gülümseme,mutluluk getirsin canım :kiss:
hee kız bukadar uzun yazılırmı bee :pat: şaşı oldum okurkene:kiki:

oyy benim güzelimde burdaymış:srl:
başın sağolsun öncelikle :(üzülme yapma etme demek sadece lafta kalır
sen ölme yeter
hayat sana iç huzuru,yüzünde gülümseme,mutluluk getirsin canım :kiss:
hee kız bukadar uzun yazılırmı bee :pat: şaşı oldum okurkene:kiki:
Oyyy canımcım yorumuna o güzel yüreğine kurban:srl: Amin sağol allah kimseye vermesin o acıyı. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim baldan tatlı kuzucum:kiss::**

He ya azıcık öyle oldu dimi kusura bakma yavv:dyg:

Oyyy canımcım yorumuna o güzel yüreğine kurban:srl: Amin sağol allah kimseye vermesin o acıyı. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim baldan tatlı kuzucum:kiss::**

He ya azıcık öyle oldu dimi kusura bakma yavv:dyg:

Amin yavrum inşallah :)rica ederim seviyom seni:srl:
yok yok zevkle okudum :D

Seni tanıdığıma memnun oldum Aynur'cum :) Keşke ağlamadan yazsaydın üzüldüm bak şimdi :(

Seni tanıdığıma memnun oldum Aynur'cum :) Keşke ağlamadan yazsaydın üzüldüm bak şimdi :(
Bende seni tanıdığıma memnun oldum,okuduğun içinde ayrıca teşekkür ederim:cici: Arada ağlamak iyi geliyor be üzülme, hayat acısıyla tatlısıyla herşey biz insanoğlu tatsın diye yaşanır..şükür diyip geçiyoruz:)

Güzel anlatmışsın kendini.. Tanıdığıma memnun oldum (:
Dilerim herşey gönlünce olur :cici:

Hic begenmedim bu konuyu hele bi noktasna ifrit oldum saldracaktim sana ama neyseki taa eylulde aclms bir konu neyse kankacim seni tanidigima memnun oldum:D

Hic begenmedim bu konuyu hele bi noktasna ifrit oldum saldracaktim sana ama neyseki taa eylulde aclms bir konu neyse kankacim seni tanidigima memnun oldum:D
Anladım hangi yerine ifrit olduğunu neyse geçti gitti kankacım saldırcak bişey kalmadı:D pis mahluk sanki yeni tanışmışız gibi :D Bende memnun oldum kankacım:D:kiss:

Geri