Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen dahada cansın eksik olma@Sonya candır can![]()
Oyyy çok teşekkür ederim varya sen adamın dibisin yaa:cici: Bende seni iyiki tanımışım iyiki varsın eksik olma can:cici:Sonya dedin mi Akan sular durur iyiki tanımışım dediğim ço...k nadir insanlardandıriyiki varsın iyiki Tanımısım ya :heyoo::heyoo:
Seviliyosun Çokcana:cicek:
Sen dahada cansın eksik olma*
Oyyy çok teşekkür ederim varya sen adamın dibisin yaa:cici: Bende seni iyiki tanımışım iyiki varsın eksik olma can:cici:
Tamam kısa kes :zuha: şaka bi yana sende kadının dibisin
![]()
kestim
teşekkür ettim![]()
Sağol,seninde başın sağolsun :/Başın sağolsun @Sonya , benide şiir yazmaya sevketti bu ölüm.
Teşekkür ederim okuyan gözlerine sağlık bitanem:cici:Seni tanimak guzeldi canim![]()
Oyyy canımcım yorumuna o güzel yüreğine kurban:srl: Amin sağol allah kimseye vermesin o acıyı. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim baldan tatlı kuzucum:kiss:oyy benim güzelimde burdaymış:srl:
başın sağolsun öncelikleüzülme yapma etme demek sadece lafta kalır
sen ölme yeter
hayat sana iç huzuru,yüzünde gülümseme,mutluluk getirsin canım :kiss:
hee kız bukadar uzun yazılırmı bee :pat: şaşı oldum okurkene:kiki:
Oyyy canımcım yorumuna o güzel yüreğine kurban:srl: Amin sağol allah kimseye vermesin o acıyı. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim baldan tatlı kuzucum:kiss:*
He ya azıcık öyle oldu dimi kusura bakma yavv:dyg:
Bende seni seviyorumAmin yavrum inşallahrica ederim seviyom seni:srl:
yok yok zevkle okudum![]()
Bende seni seviyorum*
Canını yidiğimin :kiss:
Bende seni tanıdığıma memnun oldum,okuduğun içinde ayrıca teşekkür ederim:cici: Arada ağlamak iyi geliyor be üzülme, hayat acısıyla tatlısıyla herşey biz insanoğlu tatsın diye yaşanır..şükür diyip geçiyoruzSeni tanıdığıma memnun oldum Aynur'cumKeşke ağlamadan yazsaydın üzüldüm bak şimdi
![]()
Okuyan gözlerine sağlık bende memnun oldum (:Güzel anlatmışsın kendini.. Tanıdığıma memnun oldum (:
Dilerim herşey gönlünce olur :cici:
Anladım hangi yerine ifrit olduğunu neyse geçti gitti kankacım saldırcak bişey kalmadıHic begenmedim bu konuyu hele bi noktasna ifrit oldum saldracaktim sana ama neyseki taa eylulde aclms bir konu neyse kankacim seni tanidigima memnun oldum![]()