Sonya Kimdir?

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Seni yeteri kadar taniyorduk ama konu daha detayli ve açıklayıcı olmuş yureginin guzelligi inşallah hic solmaz yuzun bir ömür sevdiklerinle ve seni sevenlerle güler. .
Amin çok teşekkür ederim Balım bu güzel yorumun içinde ayrıca teşekkür ediyorum okuyan gözlerine sağlık:cici:

Tek kelimeyle harika bir sunum olmuş nasıl dile getireyim , affedersiniz tabirlerim kabba olabilir lakin düşüncelerimi dile getireceğim , Kendinizi kasmamışsınız , zaten bu sizin kişiliğinize aykırı , Doğallık ( sade) lik budur işte efendim , hemcinsleriniz tarafından imrenildiğinizi bile iddaa edebilirim , kişiliğinize aykırı yapıda olanlara karşı idi kastım :) Ben şu kanıdayım bir insan içten yürekten ise o insandan zarar gelmez..
Demek istediğim bu hususta , böyle aman atayım tutayım , yok onu bilmelerine gerek yok vs vs ..
Gibi bi düşünce olmadan , gayet doğal benliğinizle yaşadıklarınızı kendinizi sunmuşsunuzki cok fevkalade sürükleyici vede keyifle okunan bir kendini tanıtım ortaya cıkmış , şahsen böyle :)
Seni bu vesile ile bi nebzede olsa yakınen tanımak , memnuniyetti , Seni ben dahil olmak üzere , sanırım
herkez gülen yüzlü insan olarak içten , samimi bir insan olarak tanıdıki öylesinde. Geçmişte her insan
Bir acısı oluyor günümüz yeryüzünde , diliyorumki gelecek hayatında bugünden itibaren tüm güzellikler
Seninle olsun , aksilik sıkıntı stresler üzerinden gelip geçici olsun , vede dilerimki ruh ikizini , aynadaki yansımanı bulur , vede birbirinizi tamamlayaraktan mutlu bir yaşantı sürersiniz..
Rabbim , anne vede babana uzun ömürler versin sağlıklı sihatli bir şekilde diyerekten..
Duygularını paylaşmış olduğun yüreğine vede parmaklarına sağlık Arkadaşım , kendine iyi davran.. :)
Amann Allah'ım bu ne güzel yorum kelimeleri akıtmış gitmiş sanki yüreğime sıcaklık estirdin resmen,çok güzel bir dilde yine beni anlattın sana çok teşekkür ederim kaptan beni "ONURE" ediyorsun Allah razı olsun..dilerim bana karşı bu düşüncelerden hiç sıyrılmazsın sonsuz teşekkürler Ali:))

tek kelimeyle mükemmel anlat
ım olmuş sende adeta kendi mi gördüm başın saolsun cnm herşey bizim için seni çok iyi anlıyorum anlattıkları sanki kendimi gördüm seni seviyoruz ve mutlu neşeli görmek istiyoruz tşk böylesi güzel konu için iyki varsın..

tek kelimeyle mükemmel anlat
ım olmuş sende adeta kendi mi gördüm başın saolsun cnm herşey bizim için seni çok iyi anlıyorum anlattıkları sanki kendimi gördüm seni seviyoruz ve mutlu neşeli görmek istiyoruz tşk böylesi güzel konu için iyki varsın..

Okuyan gözlerine sağlık çok teşekkür ederim canım sağolasın:)

Buyurrr :p

Kendini iyi bir şekilde ifade edebilmişsin :)
Teşekkür ederim sağolasın:)
sonyam nerelerdesinn
:)

sonyam. Seni çok özledim harika anlatıldı iyki geldin uzun zamandır yoktun hg prenses

Bi şiir arıyordum halbuki ben, ama nasıl geldiyse bu konu geldi önüme, nasip işte (:

Herkesin var bir hikayesi, gidenleri var kalanları var, gidip de dönmeyenleri var..

Ben hiç bu kadar kısa bi süre zarfında kimseyi bu kadar iyi anlayabileceğimi ve tanıyabileceğimi tahmin etmezdim.. 3 gündür ciddi bir şekilde tabularımı yıkıyorsun.. Senin hakkındaki düşüncelerimi söyleyecek olursam eğer; gerçekten hakiki bi koçsun yani az önceki oyunlarda gözlemleyebildiğim kadarıyla ve şimdi de bu konuyu okuduktan sonra iyice emin oldum :)

Her şeyin bi yeri ve zamanı vardır hayır dese de hayat hayırlısı de sen ona inat, emin ol evlenilecek kızsın.

Bi şiir arıyordum halbuki ben, ama nasıl geldiyse bu konu geldi önüme, nasip işte (:

Herkesin var bir hikayesi, gidenleri var kalanları var, gidip de dönmeyenleri var..

Ben hiç bu kadar kısa bi süre zarfında kimseyi bu kadar iyi anlayabileceğimi ve tanıyabileceğimi tahmin etmezdim.. 3 gündür ciddi bir şekilde tabularımı yıkıyorsun.. Senin hakkındaki düşüncelerimi söyleyecek olursam eğer; gerçekten hakiki bi koçsun yani az önceki oyunlarda gözlemleyebildiğim kadarıyla ve şimdi de bu konuyu okuduktan sonra iyice emin oldum :)

Her şeyin bi yeri ve zamanı vardır hayır dese de hayat hayırlısı de sen ona inat, emin ol evlenilecek kızsın.
Ooo bu ne güzel bir yorum..evet seni şurda daha 3 gündür tanımama rağmen sanki eski bir tanıdık karşıma çıkmış gibi gördüm seni hemencik ısındım sana.. :**

Allah razı olsun güzel düşüncen ve dileklerin için sonsuz teşekkürler iyiki geldin iyiki tanıdım seni hiç eksik olma balım:cici:

Nur senin kendini bize tanittigin icin cok tesekkürler. O zaman almanca yazayim sana nasilsa sende benim memlekettensin. :) Ellerine saglik bizim icin bu kadar yazdin.
Danke daß sie sich uns vorgestellt haben, :)

Nur senin kendini bize tanittigin icin cok tesekkürler. O zaman almanca yazayim sana nasilsa sende benim memlekettensin. :) Ellerine saglik bizim icin bu kadar yazdin.
Danke daß sie sich uns vorgestellt haben, :)
Rica ederim Memamti okuyan gözlerine sağlık..:))

İch hab zu danken das du dir die mühe gemacht hast mein lebenslauf vollstaendik durchgelesen hast..:))

Seni Tanıdıgıma cok memnun oldum Bitanem..

Alllahım herzaman yolunu acık etsın...

Seni Tanıdıgıma cok memnun oldum Bitanem..

Alllahım herzaman yolunu acık etsın...
Amin cümlemizin yolu açık olsun..:cici:
Çok teşekkür ederim balım aynen bende çok memnun oldum Daim ol inşallah:)) Ayrıca okuyan gözlerine sağlık :))

Kendini bu kadar samimi bir şekilde anlatabilecek insan sayısı azdır. Yazılacak çok şey var ama gerçekten özel bir insansın desem hepsini ifade etmiş olurum diye düşünüyorum. :)

Kendini bu kadar samimi bir şekilde anlatabilecek insan sayısı azdır. Yazılacak çok şey var ama gerçekten özel bir insansın desem hepsini ifade etmiş olurum diye düşünüyorum. :)
Bu güzel ve değerli yorumun için sana çok teşekkür ederim güzel yüreğine ve okuyan gözlerine sağlık hiç eksik olma:cici:

Geri