Sonya Kimdir?

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Güzel bir tanıtım faslı ve hakkınızda geniş bir aydınlatma olmuş. Emeğinize sağlık.

Amanda amannn Sonya kendini mi anlatmiisss hanimiiss :)
Ben seni cook iyi taniyorum belki senden bile cok
Ve emin ol hayatimda birgune birgun seni tanidigima pisman olmadim
Cook degerlisin seen cookk temiz bir yuregin var gercekten .
Aglama uzulme hep gul nasilki beni guldurmek icin okadar cabaliyosun kendinide saglam tut ..
Dunde dedim sana Sitem bize yakisir mi ? Herseye sukur edicez biz, gucluyuz cunku kimsenin bizim acilarimizi bilmesine anlamasina hiic gerek yok emin ol (: sen mutlu ve umutlu dur gerisinin... anladin ?
Hayaline , hayatina en onemlisi yuregine yakisan biri olacak birgun buna inan ama zamani var hayirli seylerin zamani var .
Neyse Sonyaaaaa sipalarin sipasiii iyi ol yoksa atarim 26. Kattan asa :d

Oooy oyy benim yüzümü her daim güldürmeyi tek başaran yegane insansın biliyorsun değerin yanımda çok çok fazladır,sende aynısını yaşayan bir İNSAN olarak bağımızın bukadar sağlam oluşu bundan olsa gerek SEN beni BENDE seni anladığım içindir..ALLAH bize tekrar böyle acı şeyi yaşatmasın sende HEP gül gülmek sana çok yakışıyor...ALLAH seni başımdan eksik etmesin güzelll İNSAN kurban olurum sana!:icon_wink:

Basiniz sag olsun , Rabbim mekanini cennet eylesin ...
Cok guzel anlatmissiniz yureginize saglik , umdugunuz herseye hayirlisiyla nail olmaniz duasiyla hersey gonlunuzce olsun efendim :)
Amin...Teşekkür ederim güzel yorumunuz için eksik olmayın :)

Kuzum başın sağolsun çok acı birşey :( @EmiR abim senin de tekrar başın sağolsun hep mutlu olun emi? gelin sarılayım size kocaman :srl:

Tanıdığıma tekrar memnun oldum balım,hayatta en güzel şeylere layıksın,gülen yüzün hiç solmasın :cici:

Amin amin baldan tatlı kuzum teşekkür ederim bu çok değerli yorumun için hiç eksik olma emi:srl:

Çok akıcı ve güzel tanıtım olmuş .İyi bir yüreğin olduğunu aylar aylar önce birileri bana durduk yere sinir oluyorken sende takma onu boşver demiştin o zaman anladım , pek fazla konuşmadık senle ama o samimiliğini içtenliğini hissedip sanki yıllardır konuşuyormuşuz gibi oldu hep :)Hayatın 2 yönü vardır biri sevinç huzur diğeri acı ve keder , ben bu acı ve kederi hiç konuşmayı sevmem çünkü kötü etkiliyor beni , sen hep huzurlu sevinçli güleryüzlü ol , hayallerin gerçekleşir inş . :)
O senin güzel bakan gözündür eyy güzel İNSAN,çok değerlisin gözümde ondan :)
Yorumun için teşekkür ederim gözünde öyle bir yer edinmişsem ne mutlu bana eksik olma:))

Sonya seni tanimak ne güzel. Kaybin icin cok üzüldüm. Ölüm hayatin en aci tokadi, caresizligin had safhasi, Allah'im sabrini ihsan etsin. Her sey güzel gönlünce olsun.
Amin amin,ölüm den hariç herşeye göğüz geririm ama bu başka bişey çaresizliğin hat safasıdır çok doğru tespit :/ yorumun için teşekkür ederim hiç eksik olma :))
aynn abla sözlerının hepsine katılıorum durust ınsan lazım benım en yakın arkadsımın ıkıyuzlulugunu görünce keyfım olmuor ne bılım bıseyler kopuyor ıste haksızlık hıc ama hıc sevmem buyuzdende pek sevılmıorum acıksozlu ınsanım bıde öyle ya valla tam benı anlatmışsın melankolıklık desen var ınsanlarla uzgun olduğumda konuşamamak dalgın olmak neyse yasamak yınede güzel abla sey ayrıca basın saolsun
Bazen İNSAN dürüstlüğü yüzünden kaybetsede biz istikralı olalım güzel kardeşim allah çizgini bozmasın:) teşekkür ederim güzel yorumun için:))

Okurken duygulandım hatta başıma ağrı girdi desem yeri. Emir'in yakını olarak o günleri anımsar gibi oldum. Ona bile ne diyeceğimi hiç bilemedim yıllardır, hangi söz avuturdu, hangi söz onu rahatlatırdı bunun hesabını dahi yapamadım kafamda. Sonra birgün o tadı yaşamamış biri olarak fakat o canın cektiği acıyı hisseden biri olarak akıl vermeye kalktım "NE AKLA HİZMETSE!" hala kendime kızarım. Emir bana kalkıp "Ölümün tesellisi olmaz, bana teselli verme sadece dua et sima'sını unutmayım yeter" demişti. O andan beri bilirim ki evet sizleri teselli etmenin bir sözü , bir cümlesi bir yanı bir yolu bir kuralı yok. Sadece başın sağolsun Allah sana onun gözlerini görebileceğin onun yüreğini hissedbileceğin birini nasip etsin. Mutlu olman dileklerimle. Tanıdığıma memnun oldum Aynur.
Evet aynen Emirin de dediği gibi;Ölümün tesellisi olmaz,ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR! Yüreğine düşen ATEŞ hiç bir zaman sönmüyor işte://
Ama ALLAH ikimizede öyle birini NASİP eder ki İNŞALLAH içimize su serpen olmasada bir nebzede olsa içimizi soğutan bizi mutlu eden biri çıkar bu DUA sadece İKİMİZ için değil cümlemiz içindir..:cici:

Değerli yorumun için teşekkür ederim o güzel yüreğin hiç dert görmesin eksik olma..

Bende seni tanıdığıma çok memnum güzel İNSAN:srl:

Güzel özetlemissin kendini ama seni yaşayarak tanımak daha güzel. Allah gönlüne göre versin.
Teşekkür ederim bazı insanlar beni yalnış anladığı için kendimi bukadar özetleme gereği duydum belkide :cici: Amin Allah seninde gönlüne göre versin yorumun için
teşekkür ederim okuyan gözlerine sağlık :)
yazıya kitlenmişim bian baktım şaşı okuyorum :) Allah gönlüne göre versin Ay Nur sevdiceğinede Allahtan rahmet diliyorum üzme kendini geçmişte yaşamayı bırak geçmişte yaşarsan üzülürsün gelecekte yaşarsan endişelenirsin sen şimdiyi yaşa ve mutlu ol.

Teşekkür ederim sağolasın evet dediğin gibi geçmişte yaşamak insanı hep üzer gelecekte insanı endişelendirir Allahdan hayırlsı diğelim:)
Yorumun için çok teşekkür ederim okuyan gözlerine sağlık:)

Çok güzel bir tanıtım olmuş. Neşelisin genelde evet ama sanırım çoğumuz derin acıları saklamak için daha doğrusu hayatı yaşanabilir kılmak için gülümsediğimizi unuturuz . Ne yaşadığını bilmiyordum ama hangi duyguları yaşadığın tam da tahmin ettiğim gibi. Nasıl derler içi dışı bir bi insansın yeter ki bunu görmek için çabalasınlar . İyi yürekli insan senin gibiler artık çok nadir :) Umarım seni hakeden bu merhametine layık bir insan çıkar karşına . Herşey gönlünce olsun :)

Başın sağolsun ablacım. :(
Sen en güzel şeylere layıksın,gülen yüzün hiç solmasın, hayatın boyunca hep mutlu olursun inşAllah :cici:
Her şeyi o güzel gönlüne göre versin Rabbim :srl: Dilediğin her şeyin en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğiyle :cici:
Seni tanıdığıma çokk memnun oldum ablaların bi tanesii :kiss:

Size karşı Olan Tahminlerimde yanılmadığımı şimdi çok iyi anladım ve konudaki yapmacık insanlar içinde şunu söylemek isterim izninizle...

Bir insana gerektiğinden fazla değer verirseniz sonunda kaybeden siz olursunuz bırakın değer vermeyin kazanan siz olun ve bırakın o kişiler değersiz kalsınlar

Teşekkürler emeğinize sağlık

Başınız sağolsun

Çok güzel bir tanıtım olmuş. Neşelisin genelde evet ama sanırım çoğumuz derin acıları saklamak için daha doğrusu hayatı yaşanabilir kılmak için gülümsediğimizi unuturuz . Ne yaşadığını bilmiyordum ama hangi duyguları yaşadığın tam da tahmin ettiğim gibi. Nasıl derler içi dışı bir bi insansın yeter ki bunu görmek için çabalasınlar . İyi yürekli insan senin gibiler artık çok nadir :) Umarım seni hakeden bu merhametine layık bir insan çıkar karşına . Herşey gönlünce olsun :)
Çok teşekkür ederim..herkes gibi derinlerde sakladığımız yaraların birgün kapanması için bende zamana bıraktım artık..:)
Amin amin...teşekkür ederim güzel dileklerin için:))

Başın sağolsun ablacım. :(
Sen en güzel şeylere layıksın,gülen yüzün hiç solmasın, hayatın boyunca hep mutlu olursun inşAllah :cici:
Her şeyi o güzel gönlüne göre versin Rabbim :srl: Dilediğin her şeyin en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğiyle :cici:
Seni tanıdığıma çokk memnun oldum ablaların bi tanesii :kiss:
uyyhh yerim seni tatlı kurabiyemm benim:srl:
Amin amin güzeler güzeli canım küçük kardeşim benim okuyan o güzel gözlerine sağlık yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim :kiss:

Size karşı Olan Tahminlerimde yanılmadığımı şimdi çok iyi anladım ve konudaki yapmacık insanlar içinde şunu söylemek isterim izninizle...

Bir insan gerektiğinden fazla değer verirseniz sonunda kaybeden siz olursunuz bırakın değer vermeyin kazanan siz olun ve bırakın o kişiler değersiz kalsınlar

Teşekkürler emeğinize sağlık

Başınız sağolsun
Güzel tespitiniz için çok teşekkür ederim sağolun okuyan gözlerinize sağlık eksik olmayın:cici:

Seni yeteri kadar taniyorduk ama konu daha detayli ve açıklayıcı olmuş yureginin guzelligi inşallah hic solmaz yuzun bir ömür sevdiklerinle ve seni sevenlerle güler. .

Tek kelimeyle harika bir sunum olmuş nasıl dile getireyim , affedersiniz tabirlerim kabba olabilir lakin düşüncelerimi dile getireceğim , Kendinizi kasmamışsınız , zaten bu sizin kişiliğinize aykırı , Doğallık ( sade) lik budur işte efendim , hemcinsleriniz tarafından imrenildiğinizi bile iddaa edebilirim , kişiliğinize aykırı yapıda olanlara karşı idi kastım :) Ben şu kanıdayım bir insan içten yürekten ise o insandan zarar gelmez..
Demek istediğim bu hususta , böyle aman atayım tutayım , yok onu bilmelerine gerek yok vs vs ..
Gibi bi düşünce olmadan , gayet doğal benliğinizle yaşadıklarınızı kendinizi sunmuşsunuzki cok fevkalade sürükleyici vede keyifle okunan bir kendini tanıtım ortaya cıkmış , şahsen böyle :)
Seni bu vesile ile bi nebzede olsa yakınen tanımak , memnuniyetti , Seni ben dahil olmak üzere , sanırım
herkez gülen yüzlü insan olarak içten , samimi bir insan olarak tanıdıki öylesinde. Geçmişte her insan
Bir acısı oluyor günümüz yeryüzünde , diliyorumki gelecek hayatında bugünden itibaren tüm güzellikler
Seninle olsun , aksilik sıkıntı stresler üzerinden gelip geçici olsun , vede dilerimki ruh ikizini , aynadaki yansımanı bulur , vede birbirinizi tamamlayaraktan mutlu bir yaşantı sürersiniz..
Rabbim , anne vede babana uzun ömürler versin sağlıklı sihatli bir şekilde diyerekten..
Duygularını paylaşmış olduğun yüreğine vede parmaklarına sağlık Arkadaşım , kendine iyi davran.. :)

Geri