Jesse James
Altın Üye
Acaba bu resmi mi kullansam senin icin ?kaptın yapma bunu bana acı banaaaa:haha:
Catidakikiz
Yorumlamam zor olacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Acaba bu resmi mi kullansam senin icin ?kaptın yapma bunu bana acı banaaaa:haha:
Acaba bu resmi mi kullansam senin icin ?
Catidakikiz
Yorumlamam zor olacak
cabuk sil o resmibence bazı sınırları aşmadan yap ne yapacaksan hıı canım dişlerimi çıkartmayayım ortaya nedersin![]()
işte böyle sınırları aşarsan bozuşuruz ona göre
cabuk sil o resmi![]()
Iste , zordur sakadan anlayan arkadas bulmak.işte böyle sınırları aşarsan bozuşuruz ona göre![]()
sakanında bi sınırı vardır kaptan belli dozundan fazlası bünyede alerjik reaksyon gösteriyor kusura bakma :cici:
Iste , zordur sakadan anlayan arkadas bulmak.
Sen sinir görmemissin. Bir konu acilmisti forum üyelerine, Yemin ediyorum foruma bir daha girmezdin o konuda kendini görseydin.
Bosver, eglenelim, keyfimizi bozmayalin ;)
birinden çekinme gibi bi durum değil tatlım karakter meselesi dozu kaçan şakaları sevmem@çatıkızı eğlenelim boşver geriliyoruz bütün gün zaten burda azucuk deşarj olalım herkes bizi biliyor kimseden çekinmeye lüzum yok,zaten espri anlayışı olmayan bu konudan uzak durur, o değilde benim ilk resim çok fenaydı yaaa![]()