Sonunda Yönetimden Olmayan Birinin Malumu İlânı

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Oysa arkadaş kimseye laf atmaz . Kımseye laf sokmaz . O kadar delikanlıdir.

Banlanıncada bana bunu dedı. ozelde yazdım dönus yapmadı. Yapamadı.
Oysa delıkanlı adam sozunu saklamaz.
Dön dolan kemal qıbı @Mihri 24 kasım 2025 de olsa baska platformda uye sozlüğü açmıstın bana .

O kızın pesınden koşup bugun laf sokmanda benzer durum @Mihri
Ka. şiir yazdın ben unuttum. İstersen onuda çıkartayım

:)

Sana da yazayım şiir Ender. Peşimden koştu dersin. İstedin de yazmadık mı?

Bir de ben forum'da hiç şiir yazmadım ki. Şiir okuyup yazmam ben. Hepsi düz metin. Birisi çıkıyor şiir yazdı diye, grubu da papağan gibi bunu tekrar ediyor. Bari düzelt de yaz.

Ee blackse benim bütün cümlelerim çöktü…
Bence kesinlikle plesk’e de söyledi… Mihri ile Plesk benim yeni shipim jfjd aşk ve nefret. Ambivalans✨
Ahahahashsh
yazı o kadar derin ki çıkarımı zor yapıyoruz. varım, dört kişiyiz gibi. yoksam cidden üzülürüm.
o değil de yuvamı yıkacaksın. bunu gören psinoza.

Net anlaşılan sadece plesk diğerlerini hiç anlamadım

Plesk bu konuda çok geziniyor..
her mesajıda gülücüklerle beğeniyor.. mihri’nin bu duruma gelmesinde plesk’in parmağı var lari… ben mihriyi tutuyorum .. şiiir konusunda da ciddiydim…….

Plesk bu konuda çok geziniyor..
her mesajıda gülücüklerle beğeniyor.. mihri’nin bu duruma gelmesinde plesk’in parmağı var lari… ben mihriyi tutuyorum .. şiiir konusunda da ciddiydim…….

Çok eğlendim bu konuda yorumlarla, mihri’nin bunu amaçlamadığını ama şu an gizli gizli eğlendiğine emin gibiyim kfjf

Çok eğlendim bu konuda yorumlarla, mihri’nin bunu amaçlamadığını ama şu an gizli gizli eğlendiğine emin gibiyim kfjf
Bence kuduruyor:D
Bir ara herkes mihri gitme dedi diye bunun bu havalar:D
Ben yazıyorum ozel uyelik yok, ama ona buna şuna vermişsiniz diye triplenen cat:D
Ben gelmicem boşuna uğraşmayın diyip ilgi ve alakayı diri tutmaya çalıştı:)
Çok itici hahaha şu forumda 3 5 erkek var çok itici duran nxnxndnd :D

Geri