Sonunda Yönetimden Olmayan Birinin Malumu İlânı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Arama kısmına “katılacaktır” yazıyorsun, hooop plesk’in “forum geneli de bana katılacaktır” post’u çıkıyor kdjd kim tutuşturdu metni senin eline…
hahaha bilmiyorum ki yazıyı verdiler elime yapıştır dediler.
mihri'nin konuyu açıp kaybolmasını yakıştıramadım. o yazıyı yazarken son kez bakıp off be ne yazdım demiş olman lazım, gel şuraya.

Yorumlara gülmekten yazamadım ya..

Rk’dan konu için izin istiyordun biraz güleriz diye buydu sanırım gerçekten baya güldük ya haha.. .d

Basın açıklaması yaptı dediği bence Plesk değil Black’den bahsediyor korkak arkadaş..

Banlı olunca üyeler geri gelmeyecek sanıp arkalarından salladı gelince oteldeki mutfağına girip bunları yazmış yazık arada çık otelden bir oksijen al lan olayın senesi geldi bu yeni yeni döküyor içini kıyamam sana..

Yorumlara gülmekten yazamadım ya..

Rk’dan konu için izin istiyordun biraz güleriz diye buydu sanırım gerçekten baya güldük ya haha.. .d

Basın açıklaması yaptı dediği bence Plesk değil Black’den bahsediyor korkak arkadaş..

Banlı olunca üyeler geri gelmeyecek sanıp arkalarından salladı gelince oteldeki mutfağına girip bunları yazmış yazık arada çık otelden bir oksijen al lan olayın senesi geldi bu yeni yeni döküyor içini kıyamam sana..

750031427.jpg

kendini şef sanıp keser sus:D

Taşın kimlere gittiğinden, kimin haklı kimim haksız olduğundan, olayın içeriğinden bağımsız olarak ;

Böylesi edebi koku taşıyan hiciv yazılarını okumak çok keyifli. Aynı veya özgün kokuda bir hicivle yanıt gelse keşke de daha bir keyifli taşlama silsilesi olsa.

İsim verin ya ben anlamıyom böyle
Alttan alttan laf sokmalar net olun biraz lank diye söyleyin işte ya…:((

@Mihri ne anlatıyorsun, kimi, kimleri kastediyorsun, neyi paylaşamıyorsunuz,...... neden net bir şekilde yazmıyorsun? Üstü kapalı yazıyorsan neden böyle bir konu açıyorsun, pekala o kişilerle ÖM üzerinden kozlarını paylaşabilirsin demi.

Son düzenleme:
Geri