Sonsuz

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sonsuz yeni üyemiz kendisi sıcak kanlı konuşkandır inşallah kalıcı olursun sende :)

Gececi ben gibi , sıcak kanlı içten birisi , arada bi duygusala bağlıyo sanırım :) Hepimiz bağlıyoruz arada , samimi birisi

Bu kadar gıcık millete gidersen kimse sana üye sözlükte yazmaz :D
Cidden çok gıcık biir :D sakın buna derdini anlatmayın yada tavsiye istemeyin :d 2 kelime yazıyor yahu :D destan yazan siz olursunuz Sonsuz sadece 2 kelime söyler size :D Ah bir inat ki sormayın :D illede özelde yazacak ya :p benimde özel kapalı olur sırf buna yazmak için özeli açıyorum :D Ayrıca hiç yardım sever değil pcm bozuk dedim ona yardım etmedi :D Manga daha önce bahsetmişti kankisi olunca konuşayım dedim onunla :D Öyle tanışmadık işte :D Forum oyunlarında insanlara gıcık gider ama aslında burasını eglence yeri gorduğu için oyle insanlara zıt giderek eglene biliyor :p Çok fena gözlemlemişim seni :p Birde bir oyuna taktımı takmasa :p bide :hih:

Sonsuz kardes beni erkek sanmis cani sagolsun trolluk yapmayi seviyor gördügüm kadari ile perii hakli sözlük bos kalmis :p

Küsüz konusmuyoz yazmicam bişiii :D olmasaydk cok guzl seyler yazcktm ama nyse artk kaybettn hakkini:zuha:

Bans gicik oluyor ben de ona ama tamamen gicikligindan.

Forumbahanede fazla tanımadan sevdiğim üyelerden biri, neşeli komik yanları onu sevmemi sağladı. Karaköy den tatlı da yollarsa daha da çok sevicem :p saçlarım ağardı seninkiler gibi :D
Herşey gönlünce olsun :)

Sonsuz
Matematik gibi kendisi. Çözmeye çalıştıkça formüller çıkıyor gibi.
Bakalım nolacak..

Sonsuz bu foruma üye olduğundan beri muhabbetimiz her daim devam etti.
Bende her şey o ; dost,arkadaş , sırdaş , can ...
Rahat rahat konuştuğum üç beş kişiden biri.
Bir ara beni terk etmişti bu forumda tek başıma bırakmıştı.
Çok kızsam da affediyorum işte şeytan tüyü var keratada :D

Rabbim hakkında her şeyin hayırlısını versin.
Seviliyorsun.

Sebebini bilmiyorum ama acayip triplerdeyim ona karşı ( Daima :D ) :hih:

meslektaşız. İkimizde amiral gemisinin komutanıyız :D Güzel yorumları var, sıcak kanlı sevdim onu :D

Pek tanımadığım ama site tarafından sevilen, efendi beylerden birisidir. Umarım mutluluk her daim sizinle olur

Bence iyiki zaman ve fırsat yakalayıp ona ilk adımı atmışım, o da beni bekliyomuş sanki. :D
Şaka bi yana, Sonsuz hiçte göründüğü gibi değilmiş diyorum başka da bişi demiyorum. :)
Mutlaka sohbet edilmesi, ve tanınması gerek.:)
(Önyargılıydım, gıcıktım sana evet kabul.)

Neşeli,eğlenceli,pozitif biri.Bi ara profillerde muhabbet ediyorduk.Daha çok yemek konuşurduk;d Pideyi çok sever.Ayrıca mavi sevgisini bilmeyen yok.Artık daha az aktif oluyor.Sonsuz mutluluklar =)

Hep garip avatarları olur :p Eskiden daha çok takılırdı , oyunlardan çıkmazdı bu aralar işi var sanırım .Esprili , saygılı birisidir :)

Sonsuz'u malesefki hic tanımıyorum arada oyunlar da karsılasıyoruz. (:

İlk hos geldin diyeniymisim ben.:dyg:

Vayh sonsuzcaazımmmm :dyg:
Bir zamanlar raporladığım mesajını tekrar düzenlemesi üzerine acayip gıcık kapıp ardından "teklif" filmini benim için arayıp taradıktan sonra bulup getirmesiyle yıldızımızın barıştığı; konuştukça kanımın kaynadığı; sempatik, esprili, muhabbeti sıkmayan, forum bahanede sevdiğim üyelerdendir kendisi :dyg:

Sonsuz sana ne yazayım bilemedim =) Konuşurken insanı bunaltmayan bir yapısı var çok güzel trip atar :D ( Erkeğin triplisi hiç çekilmiyor yalnız :hih: ) Şaka bir yana iyi ki tanıdım dediğim üyelerden Allah gönlüne göre versin :cici:

Forumbahanede fazla tanımadan sevdiğim üyelerden biri, neşeli komik yanları onu sevmemi sağladı. Karaköy den tatlı da yollarsa daha da çok sevicem :p saçlarım ağardı seninkiler gibi :D
Herşey gönlünce olsun :)

+

Sonsuz

Başlıyorum övmeye ,sen sevmesen de :p
Çok uzun zamandır güle eğlene, bazen hasta bazen sapasağlam, bazen göbüklü derken fit :p diyetli tahlilli, yemekli tatlılı, zevkli şarkılı , İstanbul 'un ortaklığı tadında çokca şey konuştuk seninle..
O zamanlar fazla tanımıyordum aslında hala bilmediğim çok şey de vardır seninle ilgili ama senin efendiliğin, kendini bilir tavırların sana hep saygı duymamı , ve sevdiklerim içine katmamı sağladı. Sıcakkanlılık ve mesafeli duruş arasındaki dengeyi, herkesle herzaman başardığını gözlemledim. Bu da seni sevmemdeki en büyük etken sanırım. Gözlerimin aradıkları içindesin.

Herşey gönlünce olsun, hak ettiğin mutluluğu yaşaman dileğimle..

Yeni tanistik kendisiyle, sohbeti hos, gonlu guzel bir arkadasimiz :) Her sey gonlunce olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri