Sonrasızlık Sendromu

Konu sahibi son olarak 573 gün önce görüldü
İleriye Dönük Hiçbir Şey Yapmak İstememe Durumu: Sonrasızlık Sendromu
Sanırım bu aralar hissettiğim bu :p

Benide yazın o listeye hatta burası bana hep rezerve olsun

Ileriye donuk tek dusuncem, buyuk alalim seneye de giysin :T: yok yani plan yok :T:

Hm.

15 yaşından beri ertesi gün için plan bile yapmadım, arada pilav yaptım ama lapa oldu. Fakat pilavı yaparken dışarıda da lapa lapa kar yağmıyordu. Adana'ya kar yağmaz. Türkü var bir tane ''Adana' ya kar yağmış'' diye, külliyen yalan, buna külliyeci Osman Hoca ve Küşlemeci Rıfat Abi bile şahit, karın işi olmaz Adana'da kaldı ki biz 'karı' görsek kayarız; alışkın değiliz.

Nitekim acaba diyorum ben de bu kategoyrıza giriyor muyum?

:nopsrn:

Iyiymis o sendrom.. başka tanı kriteri var mı

Bazen akışına bırakmak, sonrasını düşünmemek gerekiyor. Hiçbir plan hayata hep tıpatıp uymaz. Bazen zannedip istediklerimizde de yanılmış olabiliriz.
Fakat bir gelecek inşasında tümüyle plansız, ideasız hareket edilemez; yarınlar biraz da bugünkü düşünce ve edimlerin eseri olarak şekillenecek.

Ben böyle değilim yaa, üzgün olduğum dönemler olsa bile isteksizlik olmadı içimde,yarın için hep dua ettim, istedim şükür. Gerçi bu kadar inatlaşmamalı hayatla :d

Her zaman bir de yedek plan olmalı. Belki de bir kaç yedek plan. Biri turmazsa, diğeri tutar. Hiç biri tutmazsa da yine bir şeyler olur elbette. Hepten saldım çayıra, mevlam kayıra olmaz bence. Biraz hayal kurun en azından.

Yok buyuk almak fayda etmiyor, her sene yenileniyor. Ileriye yonelik tek dusuncemi de curuttum, bosluktayim :T:

Geri