Sonra döndüm ve dedim ki !

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
İçimde bir şey bitti. Adını koymadım ama geri gelmeyecek..

"Bazı insanların benimle helalleşme ihtimali bile yok. Oluru varsa da ben bozarım. Çünkü bazı haklar helal edilmez."

Mesele hiçbir zaman açların doyması değildi zaten,tokların doymasıydı.

“Sildim.” dese de silemiyor insan;
yanlış yapanı bile.

Herif hepimize yanlış yaptı.
Galerimizde yirmi fotoğraf varsa, on yedisinde o var.

Kimse daha ilemedi.
Ne bok herifsin be…

Tüm banları kaldırın.... son bir kez barışma olsun... hesna kankamın suçu ne...
Valla Hesna yı bilmem de karganın tek suçu Kürt olmak dd ulan mahlasını bile banini açtılar ee Duhan da affedildi hatta Forum genel olarak güncellendi bir canım karganın durumu stabil dd

• Hehe
Tepkiler: Aze
Valla Hesna yı bilmem de karganın tek suçu Kürt olmak dd ulan mahlasını bile banini açtılar ee Duhan da affedildi hatta Forum genel olarak güncellendi bir canım karganın durumu stabil dd
Hesnanın bir suçu yok ya yönetime sallamıştı sadece.Küfür bile etmedi kadın. Karga olayı biraz sıkıntı aşko boşver gelmesin jshjsd zaten internet çekmeyen yerde o....
değil mi @Run

Hesnanın bir suçu yok ya yönetime sallamıştı sadece.Küfür bile etmedi kadın. Karga olayı biraz sıkıntı aşko boşver gelmesin jshjsd zaten internet çekmeyen yerde o....
değil mi @Run
Adam çalışıyor, devletten ihale aldılar. Kürtler inşaat sektörünü ele geçirdi, hükümet ile ortaklar artık.. gelip burada hükümet güzellemesi yapmasını bünyem kaldırmaz..
Bugün öğlen fındık lahmacun yiyip Anıtkabir ziyareti yapacak.. Ankara'nın taşına bak, gözlerimin yaşına bak diye mırıldanıyor.
Ankaralı bebe karga o artık.
Gelmesin.

Bir süre kimse beni grafik için rahatsız etmemeli, kendi sağlığı açısından.

Geri