Sonra döndüm ve dedim ki !

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Sen benden iyilerine layıksın. İyi bir insansın özünde.

Niye herkes bana "iyi insansın" demiyor :) illa özünde, yada gerçekte sözünü kullanıyor.
huri hanımcığım beni duygulandıran şeyler söyleme lütfen, bugünlerde pek duygusal oldum. Değer verdiğim birisinin yaptıkları şey beni çok üzdü ama yıkılmadım buradayım. :Iyou:

Niye herkes bana "iyi insansın" demiyor :) illa özünde, yada gerçekte sözünü kullanıyor.
huri hanımcığım beni duygulandıran şeyler söyleme lütfen, bugünlerde pek duygusal oldum. Değer verdiğim birisinin yaptıkları şey beni çok üzdü ama yıkılmadım buradayım. :Iyou:

Seviliyorsun, yani bazen densizliğin tutuyor, özünü bilmesek çekilmezsin. O zaman verdiğin değeri geri al, kendine sakla.

Seviliyorsun, yani bazen densizliğin tutuyor, özünü bilmesek çekilmezsin. O zaman verdiğin değeri geri al, kendine sakla.

Teşekkürler canım, sen yokken senin için çok savaştım burada! Tabiki bunlardan haberin yok, ben gidince gelmişsin :)
Beyin yakan konularını ilgi ile takip ediyorum. Ben değeri aha şuraya koydum gelip isteyen alsın bundan sonra.
Ben de seni seviyorum. :065:

Teşekkürler canım, sen yokken senin için çok savaştım burada! Tabiki bunlardan haberin yok, ben gidince gelmişsin :)
Beyin yakan konularını ilgi ile takip ediyorum. Ben değeri aha şuraya koydum gelip isteyen alsın bundan sonra.
Ben de seni seviyorum. :065:

Superman misin sen? Teşekkür ederim, benim için hep savaş.

Superman misin sen? Teşekkür ederim, benim için hep savaş.

Taytlı değilim ama bir superman olabilirim. Senin yokluğunda buralar çekilmez haldeydi. Sana çok iltifat ettim bugün yeter bence. Sonra şımarık olacaksın :)

Öyle de güzeldi gözleri
Bıraksam içine bi kendimi
Tutuştur içine çek beni
Yavaş, yavaş.....

Tanrım sen bizi doğal afetlerden koru.

Sevginin bir sınırı,İnsanın da bir sabrı var.Her şey affedilmiyor,Kırılınca unutulmuyor.
Sanıyorsunuz ki,karşınızdaki sizi sevdiği için Siz ne yaparsanız yapın,hiçbir şey olmamış gibi devam eder.Öyle kolay olmuyor,olmasın da.Herkes duracağı yeri ve karşındakinin değerini bilsin.

buraya gelince
ne taraf dönsem acaba diyorum

En güvenemedigim meslek grubu kuaförler artık :]

Ne kadar efendi bir yapım olsa da, bir o kadar küfürbaz barındırıyorum içimde. Haykaf. Ama iyi ki sordun. Belki de aradığın cevap aşağıda.
Otuz yıldır Hülya'nın kıçı, Seda'nın kalçasıyla büyüyen nesilden, birdenbire politik ataklık beklemek hıyarlık olur. Sabırlı olun,sakin olun

Geri