#SONDAKİKA | Aziz Yıldırım ve Ali Koç 23.00’da HaberTürk’de canlı yayına çıkacaklarını açıkladı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Galatasaray sampiyon oldu ama bu kadar konusulmadi :d
biz sürekli şampiyon oluyoruz ve hani şampiyon olduktan sonra tamam yeter bu kadar kutlama, hedef avrupa diyoruz ya.. bu kadar konuşulmaması normal.
şampiyon olduktan sonra şu mesajı attığınız gün bizi anlayacaksınız.

Rakiplerimiz yine bizim sayemizde karanlık hayatlarına renk gelmiş. Bizi takip etmeye devam edin...

İzlemedim çünkü nasılsa yılladır bitmeyen ve bir yere varmayacağı belli olan tartışmalar...

İzlemedim çünkü nasılsa yılladır bitmeyen ve bir yere varmayacağı belli olan tartışmalar...

Tartisma degil ki bu,bildigin hasbihal etmeye gelmisler.Caylari vardi,birertane tesbih verselerdi tam olurdu.Jargonlari zaten kahvehane tarziydi.Ben sonucunu beklemeden kapatip yattim.Dursun Ozbek’in Ali Koc’u karsisina almadigina hak verdim. : )

Tartisma degil ki bu,bildigin hasbihal etmeye gelmisler.Caylari vardi,birartane taspih verselerdi tam olurdu.Jargonlari zaten kahvehane tarziydi.Ben sonucunu beklemeden kapatip yattim.Dursun Ozbek’in Ali Koc’u karsisina almadigina hak verdim. : )
O kadar da değil.:) Özbek hiç konuşamıyor.:)

Fenerlilerin yobazlığını Ahmet Selim Kul’a olan davranışlarından yeniden anlamış olduğumuz program için teşekkürler….
adamı göz göre yok saymak….
IMG_9745.jpeg

• Hımm
Tepkiler: W
Geri