#SONDAKİKA | Aziz Yıldırım ve Ali Koç 23.00’da HaberTürk’de canlı yayına çıkacaklarını açıkladı

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
HaberTürk teklifi 14 milyon dolara yükseltmiş deniyor. TRT ve HalkTV devreye girmiş. Bakalım nasıl olacak.

Silen arkadaşın attığı yeni tivit;

Aziz Yıldırım - Ali Koç yayını iki kez kesinleşti. İkisinden de vazgeçildi. Görüşmeler devam ediyor.

Fenerbahçeli arkadaşlarıma Allah’tan sağlık diliyorum.

Ben bugüne kadar onca savaş, çatışma, afet takip ettim, Fenerbahçe’nin sadece şu son 1 haftası bile çoğu olaydan daha kaotik geçti.”

14 Milyon dolar mı?Gerçekten bu teklif doğru mu?Ağır siklet boks maçı ödülü gibi para var ortada.

Resmi açıklama gelmiş. Moderatör Mehmet Akif Ersoy olacak.

14 Milyon dolar mı?Gerçekten bu teklif doğru mu?Ağır siklet boks maçı ödülü gibi para var ortada.
Adamlar bir yayınla bir futbolcu parası çıkarıyor, şaka gibi : ddd
Ama yine de böyle 2 devin kapışması için bundan aşağısı olmazdı.

Konuyu editleye editleye bir hal oldum.

moderatör : Ahmet Selim Kul
IMG_5769.jpeg

IMG_5770.jpeg

14 milyon doları kim ortaya attı, uçuk fiyatlar bunlar. tamam reyting rekoru kırılacak da bir saat için hiçbir kanal şu parayı veremez.

zaman doldu. ersan şen çık artık yayından.

Forumsal farkıyla tartışmayı burada yorumlayalım arkadaşlar. Ekrana kilitlenmeyin, arada yazın : dd

Özellikle tüm kaos severler için bir baş yapıt çıkabilir.

Forumsal farkıyla tartışmayı burada yorumlayalım arkadaşlar. Ekrana kilitlenmeyin, arada yazın : dd

Özellikle tüm kaos severler için bir baş yapıt çıkabilir.

Abi başlasa bir hal dilinden hangisi yalancı burada analiz ederiz de,adamlara assolist makyajı yapıyorlar herhalde.

İki adamın serveti ülke ekonomisi kadar :) futbol için kavga ediyorlar.
Para kime gideceğini bilmiyor maalesef.

Geri