Nedenini az çok tahmin edebiliyorum,Seni anlıyorumda.Çünkü bazen gitmek gerekir.
Önceden konuştuklarımızı hatırlıyor musun bilmiyorum,onlardan yola çıkarak söyleyeceğim şu ki; doğru bir karar veriyorsun.En azından bir süre herşeyden uzak kafa dinlemek iyi gelir insana,ve senin buna ihtiyacın var.Dilersen dönersin,dilersen dönmezsin.Sen ve paşa ruhun bilir.Benim için ne kadar değerli olduğunu biliyorsun abicim.Burada olmasanda eğer sende istemeye devam edersen iletişimimiz hiç bitmez.Sanal haaytımda tanıdığım en temiz kalpli insanlardan birisin.Değerini çoğu insan bilmedi ne yazık ki...Olsun elmas tek başınada değerlidir ;) ama sen yalnız değilsin,senin için ne kadar anlamı var bilmiyorum ama ben varım.İstediğin her an...Dilersen msnden dilersen,skype dilersen telefon...Bu açtığın konuyu sadece forumu bırakmak amaçlı olduğunu umut ediyorum şayet herkesle iletişimini koparmaksa,uzun bir süre samimi bir şekilde üzgün bir insan bırakacaksın arkanda.''Beni''.
Pırıl pırıl,çatlaklarla dolu olsada sapasağlam güçlü bir kalbin var senin.Hiçbir insanın değiştiremeyeceği kadar güçlü ve gerçek.Kimse senden değerli değil,insanın kendisinden değerli değil.Canın neyi istiyorsa,kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşamak ne hoş.Kalbimin bir köşesinde yerin duruyor olacak.Tamamen iletişimini kessende seni bekleyen biride olcak arkadanda emin ol...
Yaralı,küskün çocukları bilirsin,bende sende onlardanım ve onların ümitlerinin,besledikleri sevginin ne kadar kalıcı olduğunuda bilirsin.Kendine çok iyi bak...
Öptüm.