Son Söz Eyvallah Hoşçakal'ın

Konu sahibi son olarak 979 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklaşık olarak 2 yıldır sizlerle birlikteyim. Geldiğim günden beri saygısını ve sevgisini dostluğunu, arkadaşlığını esirgemeyen her kese öncelikle teşekkür ederim.

2 yıllık forum serüvenini artık burada noktalıyorum. Yeri geldi derdime ortak oldunuz yeri geldi beraber güldük eğlendik güzel günler geçirdik dolu dolu 2 sene geçirdik.

Artık veda zamanı. Özel nedenlerden dolayı artık aranızda yer almayacağım. Belki bir gün yine geliriz geldiğimizde de bi kaç bişey karalar gideriz belki. Ailesi olmayan bir insan için büyük bir aile oldunuz. Güzel arkadaşlıklar edindim dostluklar edindim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. herkes sağ olsun var olsun.

Yol nereye gidiyor bilmiyorum yüküm zaten çok ağırdı şimdi daha da ağırlaştı.
Uzun lafın kısası. Hepinizin hakkı geçmiştir. O yüzden hepiniz hakkınızı helal edin.

Allah'a emanet olun ve her zaman hayata tebessümle bakmanız dileğiyle. Mutluluklar yakanızı bırakmasın.

Hüzün kovan kuşu ölmüştür ve kitap son demlerine geldiğinde tamamlanmadan bitmiştir.

Hoşçakal'ın...​

nuhqw.jpg

Rabbime emanetsin kardeşim , dilerim her daim yüzün güler.
Seni tanımak onur verici.
Güzel yüreğin hep güzellikleri yaşasın.

Bana sen bu vedayi cok onceden yapmistin zaten hatirliyormusun Arda? Birgun bi bakicaksin forumda olmayacagim, o zaman Arda gercekten gitmis olucak demistin..

Gitmek isteyeni tutmak zor olur bunu iyi bilirim. Sen sadece kendine iyi bak, dualarim seninle. Yolun acik olsun...

Hüzün Kovan Kusu sayfasini takip edenlerden biriydim. Her sey gönlünce olsun. Umarim mutlu olursun.

Kendine iyi bak Arda. Bu forumda aslında tanışmak istediğim üyelerden biriydin.
Kısmet.

Hoşça kal.

Hoşçakal, umarım kendin için iyisi olur.

Arda Abim Allaha emanet ol inşALLAH ileride tekrar aramıza dönersin.

Üstadım Allaha emanetsın.Seni tanıdıgıma cok memnun oldum.
Kendine cok ıyı bakman dıleklerımle....

Arda umarım kötü bir şey yoktur hayatında? Kalmanı isterdim ve kalman için de her şeyi yapmaya hazırım. Sebebini bilmiyorum ama mutlaka senin haklı gerekçelerin vardır. Bu forumda kişiliğine, adamlığına hayran kaldığım 2 adamdan biri de sensin. Insan hiç mi hata yapmaz, kırmaz, üzmez? Ama yapmadın. Sen mükemmel bi yüreksin, her şey gönlünce olsun kocaman yürekli adam. Ama gitmesen olmaz mı?

Allaha emanet ol abicim. Skyp den görüşmeye devam edeceğiz ama dimi ? Evet evet edeceğiz. Birgün gene inşAllah dönersin aramıza.Bu etkende büyük rol oynayacağımdan eminde olabilirsin. Sadece buradan hüzünlü HoşçakaL diyorum.

Arda; sen gördüğüm karakteri sağlam kişiliği oturmuş ender insanlardan birisin. Fikrimiz aynı olsun olmasın senin o mantıklı, yerinde yorumların benim hep ufkumu açmıştır. Seni tanıma fırsatı verdiğin için çok teşekkür ederim. Keşke gitmeseydin, ama illaki gitmem gerekiyor diyorsan da Sağlıcakla kal dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri