suan nertdesin bakıyım sen :phehe ben melez im ama en çok karadeniz kanı var)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
suan nertdesin bakıyım sen :phehe ben melez im ama en çok karadeniz kanı var)
neresinde merkez miRize'deyim 2 senedir![]()
neresinde merkez mio zaman rizeli değilsin :p
rizede yaşamıyorsun ama sen :p nerede çalısıyorsun bakıyım :pevet merkez fener ayrıca nasıl değilim babam Rizeli![]()
rizede yaşamıyorsun ama sen :p nerede çalısıyorsun bakıyım :p
İspanyada oku büyü gel şimdi rizeye ne işin vardı burada bakıyımRize'de yaşıyorum sadece 20 sene doğma buyume ispanya'da gecti cocuklugum gencliğim 2 senedirde Rize'deyim calısmıyorum okuyorum![]()
İspanyada oku büyü gel şimdi rizeye ne işin vardı burada bakıyım![]()
Tamam işte bende onu diyorum nedne geldiniz pekiorda lisan öğreniyorsun türkiyede böyle bir ayrıcalık yok ne yazıkkı babam o zamanlar araştırmış türkiyede 8 seneye ingilizce öğretemiyormuşlar ki simdi bakıyorum hala daha öyle o yuzden ben o 8 senede 3 lisan öğrendim) lise hayatım ve univ 2.sınıfa kadar orda gecti hayatım sonra burası işte
)
Tamam işte bende onu diyorum nedne geldiniz pekiBaban memleket özlemimi çektiki geldi rizede
sen sarısın mıısn :p
tamam bakarım kimmişsin gelir gelmez üye resmi atanları sevmiyorum ama :p Ya türkçeyi güzel öğren bol bol insanlarla konuşhaha hayır sarışın degilim üye resimlerinde fotograflarım var bakarsın istersengelme sebebimize gelince cift vatandaşlığımı var askerliğimi burada yapcam doğal olarak şimdiden ayak uydurmaya calısıyorum ortamlara düzgün yazdığıma bakma türkçe konuşmam o kadar düzgün değil
)
tamam bakarım kimmişsin gelir gelmez üye resmi atanları sevmiyorum ama :p Ya türkçeyi güzel öğren bol bol insanlarla konuşTürksün sen anlamam ben :p
hosgelmissin sevgili arkadasim
Aman atda facede o kadar atıyorlar doğrusuişte sen gibi dusunecek olanları tahmin ettiğim icin resimlerin oldugu yerde basta bı acıklama yaptım hemen atmamın sebebini tabiki Türk'ümelimden geldiğincede konuşuyorum işte
![]()
Aman atda facede o kadar atıyorlar doğrusuçalan facedende çalar resimleri :p Buradan çalmak isteyen birleri varsa resmin üstüne sag tıkla çalsın :p
Yani herkese bu benim diye yutturular başka ne edecekler bide avatar edilecek birysen avaar ederlerhehe calsınlar hoşuma gider demekki resmi calıncak kadar kapasiteli bir adammışım diye bir dusunce hissiyat verirler bana hehe)