Son ritimde buraya geldim :)

Konu sahibi son olarak 4715 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay ispanyol ha :) ıspanyollar yakışıklı olur :) nick çok değişik hoş geldin aramıza :)

RaulXeiamõneS hoşgeldin hemserim ya bende rizeli bir gelse diyordum :p bak kalıcı ol burada ben seni kollarım :D Hoşgeldin sen :D

Hımm evet çok kişi var diye ortak sıcak sanma ama :p çogusus konuşmaz :D

çok kişiden dolayı soylemedim zaten benım inancıma göre az insan cok huzurdur :)) demek istediğim sıcak kanlılar soğuk olanlar bana bulaşmasın zaten bir Laz'a da bulaşacaklarını sanmıyorum :P

çok kişiden dolayı soylemedim zaten benım inancıma göre az insan cok huzurdur :)) demek istediğim sıcak kanlılar soğuk olanlar bana bulaşmasın zaten bir Laz'a da bulaşacaklarını sanmıyorum :P
bende lazım bana bulaşıyorlar aslında laz değilim :D rizeliler laz olmazda :D aynen ya az insna huzr demekmiş azkişiydik hep çok olsun isterdim forum :D hadi gittim donunce yazarım :p

bende lazım bana bulaşıyorlar aslında laz değilim :D rizeliler laz olmazda :D aynen ya az insna huzr demekmiş azkişiydik hep çok olsun isterdim forum :D hadi gittim donunce yazarım :p

ee tabi genel inancın aksine laz sanılıyoruz bir sürü şey var böyle iyi günler :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri