Son Duble

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Hapşırmaktan bitap düştüm
Hasta olmamaya hala direniyorum bakalım gardım ne zaman düşecek..

Bir küçük nefes camın buğusunda
Hayaller deniz hayat bir küçük tekne boğulmadan batmadan devam istikamete..

Uzun zaman oldu uğrayamadım sana günlükcüm farkındayım, bu durum biraz seni yalnızlık hissine büründürse de sakın öyle düşünme sen en büyük sığınağım hislerimin en tatlı anlatış biçimisin..
Birden fazla işle meşgul olmak bu ara beni biraz yoruyor, zorluyorum kendimle savaş verirken her konuda en iyi olma, bilgiler içerisinde sevinçle gezinirken onu da öğreneyim, bunu da yapayım derken gün bitiyor benliğim kendime yetmiyor.
Geleceğe dair tohumlarımı ekiyorum toprağa ve zamanla başak vermesi için hergün her fırsatta suluyorum onları yeşerecek biliyorum ve en güzel meyvelerini güneşli günlerde severek yiyeceğim.. neyse..
Bugünlük bu kadar yeter günlükcüm arayı bu kadar uzatmadan gireceğim sayfalarına söz bu güzel şarkıyı dinleyip huzura bir nebze daha uzanalım o zaman..

Rakici insan icin son duble yatış dublesidir. Cila yapiyordur, sabaha dogru 05.30 - 06.30 arasi gomulur.:D

Son duble raki olmalidir. Ama ben olmemek adina biraktim. Cunku insan gibi icmezdim rakiyi.

Sizin tabirinizle kacak raki; bize gore "esek olduren" @Run bilir. Her zaman son duble sek ve oldurucudur.:D

@kLara, bunu aciklamam gerekirdi. Yoksa uyuyamazdim ya..:D

Bugün bir duygusal uyandım günlük.. Duygusal hislerimin birikim sonucu mudur yoksa özlem duyduğum şeyler mi tetikledi bilmiyorum ama bu hisside özlemişim kabul ediyorum..
O zaman uyandığımdan beri 100 kere dinlediğim bu şarkı bize gelsin..

Aşırı sıkıcı bir akşam günlükcüm, ben seni bugün biraz darlıyacağım gibi sayfalarına şarkılar bırakıp birşeyler hatırlayacağım..

Geri